Sizce nokia C6-01 NASILLLLLLLL 650 LİRA VERMEYE DEĞERMİ ????????

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MrExpert

MrExpert

Üye
    Konu Sahibi
Sizce nokia C6-01 NASILLLLLLLL 650 LİRA VERMEYE DEĞERMİ ????????
Sizce nokia C6-01 NASILLLLLLLL 650 LİRA VERMEYE DEĞERMİ ???????? İŞTE TELEFON....... : YORUMLARINIZI ESİRGEMEYİNNN.............

----------Eklendi @ 06:17:44 ---------- Yazıldı @ 06:04:41 ----------

la hiçmi cevap yok..

mstf_l

mstf_l

Üye
bence deger ama bu kisisel olarak degisebilecek secim eger kendine alacaksan ihtiyaclarına gore ideos x5 de secebilirsin

anılbaran

anılbaran

Üye
hepsiburda.com a bak indirime girdi bugun. ayrıca deger bi arkadasımın abiside aldı cook güzel gercekten wifi si cook kuvvetli ve ses kalitesi süper ekran zaten harika bence kaçırma al :)

rasitgzl

Üye
mükemmel telefon ben kullanıyorum. kötü yanını görmedim daha. 600 liraya aldm 1 ay falan oldu

umutku84

umutku84

Üye
bence ideos x5 e bak

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
ideos x5 bin basar symbian kadar berbat işletim sistemi yok sakım bulaşma dokunmatiğide iyi algılamıyor c6 zaten

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall
Uruloki

Uruloki

Üye
anıl o c6 ile c6-01 i karıştırdı ama şunu ekleyeyim arkadaşım buna 650 lira vereceğine 40 lira daha kat 603 al çok daha iyi bir cihaz hepsiburada.com da var

erdew

erdew

Üye
symbia işletim sistemli bir telefon alma bence

pRime.

pRime.

Üye
tavsiye ederim şu anda hepsiburada'da indirimli olarak 609tlye satılıyor.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
ideos x5 bin basar symbian kadar berbat işletim sistemi yok sakım bulaşma dokunmatiğide iyi algılamıyor c6 zaten

arkadaşın dedigine kulak aldırma heralde klavyeli c6 ile karıştırdı :ehe 8mp kamerasıyla hd video kayıt yapması ile usb on the go özelligi ile kaliteli süper ekranı ile dokundugun zaman hemen algılıyor bu arkadaşın dedigi klavyeli c6 bence verecegin paraya değer çok süper telefon şarjıda 2 gün gidiyor kesinlikle tavsiye ederim

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
arkadaşın dedigine kulak aldırma heralde klavyeli c6 ile karıştırdı :ehe 8mp kamerasıyla hd video kayıt yapması ile usb on the go özelligi ile kaliteli süper ekranı ile dokundugun zaman hemen algılıyor bu arkadaşın dedigi klavyeli c6 bence verecegin paraya değer çok süper telefon şarjıda 2 gün gidiyor kesinlikle tavsiye ederim

ama yinede sırf symbian olduğu için değmez.evet karıştırmışım c6 ile :D

MrExpert

MrExpert

Üye
    Konu Sahibi
tavsiyeleriniz için saolun arkadaşlar...

Türe

Türe

Üye
ideos x5 i tercih ederim

baranselona

baranselona

Üye
c6-01 in dokunmatigi bazı bolgelerinde zor algılayabiliyor yukardaki arkadas dogru yazmıs... kullandıgum c6-01 dede dokunmatikte boyle bisey yasadım ama onemsiz bence... ve 600-650 liraya deger bencede... fazlası kesinlikle etmez...

__xXx__

__xXx__

Üye
kullanıcısı olarak şiddetle tavsiye ederim ama bi arkadaşın dediği gibi 40 lira daha kat 603 al sistemsel olarak daha iyidir

nalcam22

nalcam22

Üye
hepsiburda.com a bak indirime girdi bugun. ayrıca deger bi arkadasımın abiside aldı cook güzel gercekten wifi si cook kuvvetli ve ses kalitesi süper ekran zaten harika bence kaçırma al :)

Vifisi iyimi 5800 dan bile berbat arkadsşta var ikde bir vifi kopup duruyo

----------Eklendi @ 09:43:05 ---------- Yazıldı @ 09:41:09 ----------

idoes x5 in 60 tl olduğu bi yerde c601 e 400 tl bile vermem

----------Eklendi @ 09:43:45 ---------- Yazıldı @ 09:43:05 ----------

idoes x5 in 600tl olduğu bi yerde c601 e 400 tl bile vermem

TeAmo42

TeAmo42

Üye
otofocus yok altını çizerim...

coacoa

Üye
ben başka telefon tavsiyesi vermiyorum ama sene artık 2011 hatta 2012 sayılır symbian işletim sistemli telefon alınmaz android hic kullanmamış adamı android telefon 10 sene ileri götürür :D cep bilgisayarı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt