Sizce neden android

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SonyXperia

SonyXperia

Üye
    Konu Sahibi
Sizce neden android
Selamlar biraz araştırdım android mi ios mu diye aklımda ios yer etmeye başladı. Daha stabil çalıştığı konusunda söylentiler var ve benim gibi android kullananlar da bunu kabul ediyor. Sizce neden android? Ios dan üstün görüyor musunuz öyleyse neden? Android kullandığım için pişman olmalı mıyım? Son olarak neden android işletim sistemi daha stabil çalışmıyor

destroy116

destroy116

Üye
İkisininde kendilerine göre artı özellikleri var androide daha özgürsündür ama ios'tada bu özgürlüğü yakalayamayacaksın diye birşey yok kullanma meselesi anlayacağın stabil olmasına gelince ise ios androiden daha üst bir altyapıya sahip olduğu için androiden daha stabil çalışır her zaman

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Android'i iOS'dan üstün görmüyorum.

Aslında Android benim için iOS ve MeeGo'dan sonra ikinci sırada.

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
Android linux tabanlı bir sistemdir yani açık bir işletim sistemidir Ayrıca googleden başka geliştiriciler var Cyanogenmod buna örnek verilebilir. Xperia için FreeXperia Project ekibi var. Bunlar androidin avantajları arasında. Son olarak ise Android kullandığına pişman olmazsın:oke: Telefonunda hayırlı olsun Neo V doğru bir seçim olmuş. Androidin stabil çalışmaması konusunda bir fikrim yok. Çünkü şahsen böyle bir sorun yaşamadım

enes-1907

enes-1907

Üye
android stabil çalışmıyo die bişi yok sadece ios android cihazlardan daha az ram yiyor.. bn xperia neo kullanıcısıyım şimdiye kadar telefonun ne kastığını nede çalıştırmadığı bi oyunu gördüm..hatta ios ta görsellik adına hiçbirşey yok getirsinler bakalım ıce cream sandwich gibi görsellik dolu bir güncelleme bnce pişman olman için hiçbir neden yok...

amcalu1

amcalu1

Üye
Androidin stabil çalışmadigi telefonlar giriş seviyesi telefonlardir iphone 4s fiyatındaki bir telefon stabil çalışır bendede ipod vardı şarkı atmak bile eziyet apple in cihazlarına android özgürlüktur ve iosun 2 milyarlık telefon uyla yaptığın çoğu şeyi androidin 500 liralık telefonlarıyla yaparsın bence su an ki en iyi sistem android ama windows phone larda hızlı gelişiyor ama kimsenin android aldığı için pişman olduğunu görmedim

hotlock

hotlock

Üye
Uzun süre android kullandm daha önceler ios kullandm dün itibaryle tekrar ios a döndüm. Hiçdüşünmedem ios al derim android sistemi sömürüyor resmen hele bide sense arayuzu kullanırsan ramın hepsini tüketiyor nerdeyse iki oyun açsan kasılmayı hissedersn. Şuan desire hd imde sense 3,5 yuklu boş ram 768 üzerinden 250 kalıyor en fazla arkada nete girsem bi tanede biraz ağır bi oyuın açsam hemn kasılıyor ve çok ısınıyor. Ama iphon 4 te arkada 10 tane falan uygulama açık olsa bile kasılam nerdyse yok. Beni dinlersen iphon 4s al derim en az 4 yıl tüm oyun ve uygulamarı açar :oke: ama şu an bi çift çekrdkli cihaz alsan seneye ne kaldırıp kaldrmayacağı belli değl.

BarcinSurmeli

BarcinSurmeli

Üye
Android özgürlüktür :) Erişebilirliktir, candır :D

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
valla bende t10'la başladım onda android iğrençti. ama arkadaşımın iphone'unda gördüğüm talking tom, labyrinth gibi uygulamaları t10'da bile açınca tamam android tam benlik dedim. bugün ise elimde one x var. eskiden parayı bilgisayar almak için biriktiriyordum. şimdi 1000 lirasını ben kalanını babam vermek üzere one x aldık. pişman değilim. zaten laptopta yapıpta androidde yapamayacağın birşey kalmadı. ios dersen tema ve bedava oyun için bile telefonu garantiden çakarmak zorundasın en basiti. ne anladım bu işten?

badmus

badmus

Üye
Android daha fazla ozgurluktur. Bide androidle ios u karsilastirmaniz mantiksiz geliyor bana. Android kullanan telefonlara bakin. bide ios kullanan telefonlara bakin. Apple kendi telefonlari icin isletim sistemi gelistirdi. Ama androidi nerdeyse her telefon kullaniyor. o yuzdenher telefon icin farkli entegreler lazim.

hotlock

hotlock

Üye
valla bende t10'la başladım onda android iğrençti. ama arkadaşımın iphone'unda gördüğüm talking tom, labyrinth gibi uygulamaları t10'da bile açınca tamam android tam benlik dedim. bugün ise elimde one x var. eskiden parayı bilgisayar almak için biriktiriyordum. şimdi 1000 lirasını ben kalanını babam vermek üzere one x aldık. pişman değilim. zaten laptopta yapıpta androidde yapamayacağın birşey kalmadı. ios dersen tema ve bedava oyun için bile telefonu garantiden çakarmak zorundasın en basiti. ne anladım bu işten?

android alırken çok basit düşünüp almışsn talkng tom ne abi çin mallarında bile var o . J.b yapacaksan garanti dışı kalır ama versiyonu tekrar güncelleyerek bu sorunu halledeblrsn ama androidde orjınaldan farklı bi rom kurdğn zamn onun versiyonunu düşürmek içib gold card yapman lazım onun içinde baya uğraşacaksn.

Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
kısaca
ios=mac os
android=windows

o yüzden android diyorum.

-efşan

-efşan

Üye
Diğer sistemlere göre geliştirime daha açık gibi geliyor bana.
Misal Symbian kullanıcısı iken kaynak kodu olmadan geliştirme yapmaya çalışıyorduk. Yapmasına yapıyoruz da nereye kadar..
Android tam anlamıyla hayal ettiğim bir yazılım. Geliştirmeye açık ve çoğu Symbian kullanıcısının Android'e geçtikten sonraki yorumu;
''Symbian havuzundan Android denizine'' oluyor ki ben de bu görüşteyim.
Android<3

FeC!

FeC!

Üye
Amcaoglu bizim android kullanıyo. Cokta ust model degil. Galaxy ace. Ama diyo ki ben ıphone almam. Neden ne yapcaksam bunda da yapabiliyorum. Tamam Ace ile Iphone u karsılastıramayız ama. S2 kullanıyorum. Gayet iyi. Rahatım her turlu oyunu oynuyorum. Iphone a o kadar para vermek mantıksız geliyor. He arkasındaki elmayı gosterip artistik yapıcaksan, ya da tipi hosuna gidiyırsa bisey diyemem. Zaten elma ısırılmış. :P Kokar o.

klongs

klongs

Üye
o kadar kapalı sistem olduktan sonra istediği kadar stabil olsun benim için boş jailbreak yaptıktan sonra biraz özgür oluyorsun oda stabilliğin bir kısmını götürüyor ve itunes sapıtıyor ve herkestede bir iphonele hava atma havası var arkadaşın iphone 4s i var bildiğin iphone manyağı dedim niye kılıf almıyorsun düşer kırılır falan abi iphone bu kılıf alınca ısırılmış elma gözükmüyormuş dedim babanın parasıyla millete hava mı atmaya mı çalışıyorsun ve galaxy s2 benim her işimi görüyor ayrıca iki uygulamayı aynı anda açamadıktan sonra iphoneun stabilliğini ben napayim

- - - Eklendi - - -

bence stabilite falan tartışıyoruzda bunlar boş senin her türlü işini gördükten sonra her işletim sistemi güzeldir

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
hotlock

hotlock

Üye
o kadar kapalı sistem olduktan sonra istediği kadar stabil olsun benim için boş jailbreak yaptıktan sonra biraz özgür oluyorsun oda stabilliğin bir kısmını götürüyor ve itunes sapıtıyor ve herkestede bir iphonele hava atma havası var arkadaşın iphone 4s i var bildiğin iphone manyağı dedim niye kılıf almıyorsun düşer kırılır falan abi iphone bu kılıf alınca ısırılmış elma gözükmüyormuş dedim babanın parasıyla millete hava mı atmaya mı çalışıyorsun ve galaxy s2 benim her işimi görüyor ayrıca iki uygulamayı aynı anda açamadıktan sonra iphoneun stabilliğini ben napayim

- - - Eklendi - - -

bence stabilite falan tartışıyoruzda bunlar boş senin her türlü işini gördükten sonra her işletim sistemi güzeldir

2 uygulamayı ard arda açamamak mı ? o dediğin iphn 2g lerde kaldı. şu anda 20 uygulamada açsan telefon kaslımıyor.

kraldost

kraldost

Üye
Android'i iOS'dan üstün görmüyorum.

Aslında Android benim için iOS ve MeeGo'dan sonra ikinci sırada.
nasıl yani :d:

Android linux tabanlı bir sistemdir yani açık bir işletim sistemidir Ayrıca googleden başka geliştiriciler var Cyanogenmod buna örnek verilebilir. Xperia için FreeXperia Project ekibi var. Bunlar androidin avantajları arasında. Son olarak ise Android kullandığına pişman olmazsın:oke: Telefonunda hayırlı olsun Neo V doğru bir seçim olmuş. Androidin stabil çalışmaması konusunda bir fikrim yok. Çünkü şahsen böyle bir sorun yaşamadım
bende s3 aldım biladere verdim çok hoş bir cihaz arada sırada kurcalıyorum boyu s2 kadar olsaydı hiç kimseye vermezdim ama arayüz ve performan on numara

klongs

klongs

Üye
2 uygulamayı ard arda açamamak mı ? o dediğin iphn 2g lerde kaldı. şu anda 20 uygulamada açsan telefon kaslımıyor.

arka planda dondurduktan sonra 100 tane açsa neye yarar yiyorsa symbiandaki gibi androiddeki meegodaki gibi açsın

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Çünkü başka pek seçeneğin yok..
Kapalı sistem iOs'u sevmiyorsan neden diye bir soruya gerek yok bu imkanlara sahip başka sistem yok :cool

- - - Eklendi - - -

iOs & Android Bisküvi..Geri kalanlar kırıntıları...

• Beğen
Tepkiler: klongs
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt