Telefon Tavsiyesi Sizce Ne Alıyım ?

nina16

Üye
Bence çok doğru bir karar vermişsin, Iphone 4s en alınacak telefon şu anda, birde IOS 7 kurmazsan süper bence. Ben hem Android hem ios kullanıcısı olduğum için İos tavsiye ederim kardeşim.

Bence çok doğru bir karar vermişsin, Iphone 4s en alınacak telefon şu anda, birde IOS 7 kurmazsan süper bence. Ben hem Android hem ios kullanıcısı olduğum için İos tavsiye ederim kardeşim.

şarza çözüm buldun heralde yarım gün bile gitmiyor telefonu kurcalarsan

Haestrk

Üye
    Konu Sahibi
G2 ' nin şarji ne kadar gidiyor oynarsan ?

G2 ' nin şarji ne kadar gidiyor oynarsan ?

sabah 6.30 okula giderken %88 di gidene kadar 50dk müzik dinledim . 86mı ne oldu orayı geç her neyse

okulda wifi açık tamamen oyun indi oyun oynadım face twitter whatsap full + full kullandığım kalde bu şekilde saat 12 -1 e kadar kullandım sonra 4ten 5 e kadar da yine müzik dinledim eve geldim bi baktım

şarz %41 G2

İphone 4s kullanıyorum ve 1 gün çıkarıyor ve stabil bence al ve ios 7 yüklü geldi bana ama hiç kasma yok

Haestrk

Üye
    Konu Sahibi
İkisi arasında kaldım zaten

İphone 4s kullanıyorum ve 1 gün çıkarıyor ve stabil bence al ve ios 7 yüklü geldi bana ama hiç kasma yok

bende de 4s vardı tabikide kasmıyor kassada anlayamazsın zaten ios sonuçta

ama şarzı 1gün yetiyor diyosan eğer ...

telefon gün boyu cebinde duruyor gelen aramalara cevap veriyosundur arada mesaj atıyor 1-2 saat müzik dinliyorsundur.

bende böyleydi ilk aldığımdan beri

Sonye yönelmeni tavsiye ederim Xperia Z1 bir bak istersen güncelleme konusunda sıkıntı olmaz

Sonye yönelmeni tavsiye ederim Xperia Z1 bir bak istersen güncelleme konusunda sıkıntı olmaz

abi ne güncellemeymiş be! yazılımda sorun olmasa cihaz neden güncellenmeye ihtiyaç duysun ? . 4.4 gelcek zaten bütün hepsine 2000tl vermeye ne gerek var hemde o ekran varken ıyyy

Haestrk

Üye
    Konu Sahibi
İkisinide elime alıp kullanmam lazım önerileriniz için çok teşekkür ederim .

Invoke

Üye
Xperia, htc sormuşsunuz, g2 ile yarışacak z1 var, onlarında arasında fiyat farkı var. Z1 2200 lira.
4S önermiyorum ben. Ios güncelleme veriyor da ne oluyor? Ios7 iphone4de ne derece iyi? 4Sde? Tamam 4sde iyi olsun hadi =P ios 8 kasmayacak mı 4sde? Ya da özellikleri kısıp veriyorlar...
Bu arada bir g2 muhabbeti geçmiş ama s4 büyük geliyorsa g2 epey büyük gelecektir. Z1 daha da büyük gelir... =P
Ama bütçe vs belirtmemişsin... Belirt bence, çünkü dediklerinden her şeyi eledim Önerecek cihaz bulamadım

Haestrk

Üye
    Konu Sahibi
1800 liraya kadar bütçem var işte

Invoke

Üye
abi ne güncellemeymiş be! yazılımda sorun olmasa cihaz neden güncellenmeye ihtiyaç duysun ? . 4.4 gelcek zaten bütün hepsine 2000tl vermeye ne gerek var hemde o ekran varken ıyyy

Aga ben z1dekinden daha dandik ekran kullanıyorum. İnan sıkıntım yok. Açıkcası bugün sınavda yanımdaki kızda z1 vardı, koydu masaya. Şekil duruyordu yani... Ama şu var bak bu da gerçek: 2000lira para veriyorum +-... Benim ekranda %100 açmam gerek parlaklığı(z1den biraz daha ezik benim ekran) g2de %60a denk... Benim %100 parlaklık %55-60a denk. Yanyana koydum baktım bugün.
Ben normal kapalı alanda kullanırım telefonumu ama gün ışığında sıkıntı oluyor... Z1de de sıkıntı olacaktır.
Neyse... Güncelleme önemli. "Yazılımda sorun yoksa güncellemeye gerek yok" mantığı o kadar saçma ki... Sistem gittikçe daha iyi oluyor... 4.4 daha iyi performans alacaksın mesela, sonra 5.0da daha çok, bunun yanında yeni özelliklerde gelecektir vs... Ama işte xda diye bir olay var o çok iyi bir şey. Sony'nin xda forumları da çoşuyor, lgyi bilmiyorum kullanmadığımdan ama sıkıntısı olduğunu da düşünmüyorum.
Bu saatten sonra 5 inç altı telefon beklemeyin.

Aynen, ben 6.44" düşünüyorum.

Son düzenleme:

Haestrk

Üye
    Konu Sahibi
Ben biraz daha mı beklesem

Invoke

Üye
1800'e 32gb G2 iyidir bence, beklemeye lüzum yok. Yine de kendi kararın.