abi ne güncellemeymiş be! yazılımda sorun olmasa cihaz neden güncellenmeye ihtiyaç duysun ? . 4.4 gelcek zaten bütün hepsine 2000tl vermeye ne gerek var hemde o ekran varken ıyyy
Aga ben z1dekinden daha dandik ekran kullanıyorum. İnan sıkıntım yok. Açıkcası bugün sınavda yanımdaki kızda z1 vardı, koydu masaya.
Şekil duruyordu yani... Ama şu var bak bu da gerçek: 2000lira para veriyorum +-... Benim ekranda %100 açmam gerek parlaklığı(z1den biraz daha ezik benim ekran) g2de %60a denk... Benim %100 parlaklık %55-60a denk. Yanyana koydum baktım bugün.
Ben normal kapalı alanda kullanırım telefonumu ama gün ışığında sıkıntı oluyor... Z1de de sıkıntı olacaktır.
Neyse... Güncelleme önemli. "Yazılımda sorun yoksa güncellemeye gerek yok" mantığı o kadar saçma ki... Sistem gittikçe daha iyi oluyor... 4.4 daha iyi performans alacaksın mesela, sonra 5.0da daha çok, bunun yanında yeni özelliklerde gelecektir vs... Ama işte xda diye bir olay var o çok iyi bir şey.
Sony'nin xda forumları da çoşuyor, lgyi bilmiyorum kullanmadığımdan ama sıkıntısı olduğunu da düşünmüyorum.
Bu saatten sonra 5 inç altı telefon beklemeyin.
Aynen, ben 6.44" düşünüyorum.