Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sizce nasıl olmuş ?
Sponsorlu Bağlantılar
Bilişim Profesörü
Üye
Konu Sahibi
Sizce nasıl olmuş ?
Öyle bir logo tasarlayayım dedim, hemen başladım. Sizce nasıl olmuş ? Bu arada bu renksiz hali, yani niye rengi yok diye yorum atmayın, sizce tasarım olarak nasıl ? @esmeran3 özellikle senin yorumunu çok merak ediyorum.
Kardeşim öncellikle tebrik ederim çok güzel bir logo olmuş
Logondaki Tasarımın T sinin ters ve çivi gibi olması çok hoş durmuş sen kontör de vererek bunu çok güzel bir tasarım yapabilirsin çok beğendim
Gerçekten güzel tasarım
Bilişim Profesörü
Üye
Konu Sahibi
Yorumun için teşekkürler kardeşim. Yalnız bir sorunum var, Ben bu metinleri curve e döndürdüm. O T etkisini yapabilmek için şimdi de contour verilmiyor napmam lzım sence. Bir de ben acaba bunu hiç renklendirmesemmi ya çok kararsız kaldım renklendirmede.@esmeran3 kardeşim sen de bi ara banlanmıştın, noldu niye banlanmışsın, geçmiş olsun, seni aramızda görmek güzel
esmeran3
Üye
Eyvallah kardeşim ya birisine haddini bildirdim o yüzden banlandım teşekkür ederim.
Kardeşim o T yi kopyala ve biraz daha büyüt köntör vermiş gibi olursun
Genelde öyle yapılır köntör verilmeyen yerlerde
normalde vermesi lazım kardeşim ama sende nasıl vermiyor anlamadım
Kusura bakma ağız alışkanlığı contour demiyor direk kontör
Bilişim Profesörü
Üye
Konu Sahibi
Ha, doğru bak öyle de veriliyordu di mi Peki şu renk işini nasıl yapalım, renklere hiç karar veremedim :
esmeran3
Üye
Kardeşim T çivi şeklinde olsun yani gri
Diğerlerinide sen nasıl istersen
Bilişim Profesörü
Üye
Konu Sahibi
Dediğin gibi normal kontür verilebiliyormuş kardeşim, ben yanlış yapmışım. Bakalım, yapıyorum son halini atarım buraya.
esmeran3
Üye
tamam kardeşim bekliyorum kolay gelsin =
Bilişim Profesörü
Üye
Konu Sahibi
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
esmeran3
Üye
güzel olmaya başlamış ama Anın noktalarınıda koy kardeşim
Onlarıda baştaki T nin küçüklerini kopyala ortasına yapıştır
Bilişim Profesörü