Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sizce Nasıl Oldu..
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
van_hoijdonk
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Sizce Nasıl Oldu..
ChavRash
Emekli Yönetici
Nasıl becermiş acaba?
dark1983
Üye
halal olsun bunu yapmak için çok uğraşmış olsa gerek
cllgr
Üye
direksiyondaki iyi kurtulmuş,yoksa şiş geçiyormuş.demekki yalnız bizde değil avrupadada oluyor böyle vakalar..tam geçmiş olsun lafına uygun kaza..hakikaten geçmiş olmuş.....
Silinen Üye 153
Kapalı Hesap
Alkolün sonu bu
volkanik546
Üye
ben böyle bişey daha görmedim,çok ilginç,nasıl olmuş acaba ???
mayday_
Üye
<div class='quotetop'>(volkanik546 @ Dec 13 2005, 08:46 PM) [post=226785]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
ben böyle bişey daha görmedim,çok ilginç,nasıl olmuş acaba ???
[/b][/quote]
ii kurtulmuş bence
Caine
Üye
allah korumuş desenize nasıl ordan girmiş anlayamadım ki ama
darkred
Üye
yetenekli insanmış valla dünya üzerinde tek olan bi kaza yapmış bence
ama hakkaten iyi kurtulmuş 5 numara manisa tığı delicekmiş valla postu
DeLmIrA
Üye
yaf arabaya diilde kullanan nassı cıkmıs o koltuktan diregi yemeden bide madem ordan kurtulcak kadar reflekslerı kuvvetli nassı gecirmiş arabayı o direge
ibonline
Üye
cidden becerikli biriymiş bunu nasıl becermiş
pek enteresan
Allahhallah pek tuhaf
ChavRash
Emekli Yönetici
Elin gavuru yapıyor abi !
DeRMaNTeS
Üye
yuh diorum
hidayet
Üye
bu işe akıl sır ermez nasıl girmiş öyle anlamadım
curunan
Üye
Bravo diyorum arkadaşa... en azından kaza yapmış ama bunu tüm dünyaya konu edebilmiş... herkeze nasip olmaz böyle bir kaza (Olmasında zaten)
climax
Üye
allah allah
van_hoijdonk
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
İyi o direk başka yerlere girmemiş.. Arabanın diğer kısımlarından bahsediyorum..
....ve mutlu son söför başarı ile arabayı şişledi...
tofy
Üye
gerçektende nasıl başarmış? bu başarıyı alkışlıyorum
madhead
Üye
olay yerinde yaptığım incelemelere göre direk önceden devrilmiş..resimlere dikkatli bakarsanız direğe ters taraftan bişi çarpmış...bizim kazazede de trafik ışıklarının bulunduğu yönden gelmiş...solunda kırmızıda duran araçlar olduğu içinde direği görmemiş.. benim fikrim bu..hiçte lastik izi falan yok ki..yada diğer taraftan gelmiş direği viraj içine çekmiş..ama karşıdan gelmediği kesin