Sizce nasıl? Kullanışlımı? [ÖNERİ]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
uNdeRqr0unD

uNdeRqr0unD

Üye
    Konu Sahibi
Sizce nasıl? Kullanışlımı? [ÖNERİ]
Arkadaşlar yeni bir telefon almayı düşünüyorum bu iphone 4s birebir ürünü hoşuma gitti.Hem android hem hızlı.Ayrıca aynı menü vs vs.Yalnızca 2 simgede problem var Saat simgesinde Seat yazıyor ve Parlaklık yerine paelaklık yazıyor.Lütfen yardım edin arkadaşlar.Buda telefonun videosu telefon 400 tl civarlarında.

esokmen

esokmen

Üye
Kardeşim benim sana tavsiyem Çin Malı Alma

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Kardeşim hiç almanı önermem evet şekli cezbediyor olabilir ama belli bir süre sonra pişman olursun sakın öyle bir hata yapma.

MrExpert

MrExpert

Üye
Kopya tellerden uzak durun sonra pişman olursunuz.

ZaZuM

ZaZuM

Üye
Ya en azından ios olsa anlarım android hic yakışıkli olur mu 4s de hem o birebir dediklerinin hepsi java işletim sistemi var görünüş android veya ios ama apk yüklemeye kalktığnda hata verir parana yazık yani

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Kardeş sana tavsiyem;

*o cihaz çin malı
*Android'in alt sürümü yüklü
*Ekrana kanma ekran orjinal 4S teki gibi hassas değil (adeta telefona parmağınla şiddet uygulaman şart o derece)
* kısa süre sonra da 'Keşke' diyeceksin

kesinlikle tavsiye etmem :nono:

alaStar

alaStar

Üye
Kardeş cin malına o kadar para verilmez :oke:

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
bence çin malı 4se 400tl vereceğine 400 lirayla git 2. el orjinal iphone 3gs al.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Dokunmatikleri o kadar kötü oluyor ki yemin ederim bi kere kullandım tuş kilidini bile açamadım yani gerisini sen hesapla.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Arkadaştaki de 3gs'ydi :ehe

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Arkadaştaki de 3gs'ydi :ehe

tesadüf işte :) ama elime aldım birebir ince zarif orjinal sandım tuş kilinde 2 dakika takılınca+ekrana dokununca ah ulan Çin aaah dedim :D :ehe ekrandaki bi simgeye dokunmak için parmağımı şekilden şekle soktum en sonunda al dayı şu telefonu al ki elimde kalcak dedim verdim :D kafatı yiycektim yani :D

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Telefon baskıya dayalı olarak çalışmıyor anlık bir darbeye dayalı olarak çalışıyor sert bir şekilde vurman gerekiyor. Camı PimapenMatik.

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Telefon baskıya dayalı olarak çalışmıyor anlık bir darbeye dayalı olarak çalışıyor sert bir şekilde vurman gerekiyor. Camı PimapenMatik.

:d: pimapenMatik güzeldi :kop2: :ehe aynen kardeşim ekrana iyice bir baskı uygulamak gerekiyor ki bu da beni çıldırtıyor :)

WhereIsMyMind

WhereIsMyMind

Üye
Çin malı pişmanlıktır
o kadar...

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Kesinlikle Alma ..

kezban yenge

kezban yenge

Üye
türkcell t10 var onu al. Ios6 yüklü 6mp kamera daha ne olsun

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Turkcell T10 ve IOS 6 :allalla: :hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt