sizce n700 alınır mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Cruxman

Üye
    Konu Sahibi
sizce n700 alınır mı?
selam arkadaşlar , ben nokia n8 kullanıyorum açıkcası memnunda sayılmam ve telefon almayı planlıyorum başlıkta yanlış yazmışım

Samsung Galaxy Note n7000
Samsung Galaxy S2
Htc Sensation XL

hangisi daha iyi sizce ve neden ? lütfen yorum yaparsanız sevinirim

son olarak moderatör arkadaşım başlığı "Note-S2-Sensation XL hangisi daha iyi" diye değiştirebilirse benden mutlusu olamaz :)

serif55

serif55

Üye
Konu başlığında n700 demişsin kardeşim heralde 3 telefon arasında kalmışsın bana kalırsa n700 ü direk es geçtim, galaxy s3 ün ne olacağı belli değil daha piyasaya çıkmamış bi telefon için bişi diyemem geriye galaxy note kalıyor. Bunlar senin almayı düşündüğün telefonlar ama ayrıca htc sensation xl ede bakmanı öneririm hoşuna gidebilir ;)

Cruxman

Üye
    Konu Sahibi
zaten n700 yazmayacaktım samsung galaxy note n7000 yazacaktım pardon :) hemen bakıyorum onada 4.7inc miş

serif55

serif55

Üye
galaxy note n7000 dostum, bende nokianın n700 ü sandım valla markasını belirtmemişsinya konu başlığında,

sıkıntı yok aynı kapıya çıkıoruz dediğim telefonada baktınmı kardeşim? ;)

enaa_881

enaa_881

Üye
kardeş bana sorarsan S2 (4.3 inç) almanı öneririm ama eğer note un (5.3 inç) boyutu rahatsız etmediyse seni onuda alabilirsin gelelim htc ye XL(4.7 inç) yerine XE (4.3 inç) düşünebilirsin çünkü daha güçlü bi cihaz XL tek güzel yanı ses çıkışı
ama üç seçenekten S2 en güzeli bence çünkü note gerçekten devasa bi telefon

AggressivePsycho

AggressivePsycho

Üye
galaxy note aralarında en iyisi fakat biraz büyük kaçıyor öyle büyük telefona çok gelemiyorsun s2 al derim ;)

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
serif55

serif55

Üye
Tabiki note en iyisi arkadaşlar haklısınız 2500 mAh batarya var kafadan :) , kocaman ekran, süper güçlü işlemci, dokunmatik olayıda süper ama bunlara görede fiyatı var yani 2000 liranın üstünde bi telefon-tablet diyelim. Maddi açıdan sıkıntın yoksa düşünmeden galaxy note u alabilirsin ;)

Cruxman

Üye
    Konu Sahibi
karar verdim note alıyorum sağolsun arkadaşlar yardımlarınız için , 2bin değilde android satan bir site var 1700 e alacam inş.

serif55

serif55

Üye
O dediğin site androidtelefonları mı kardeşim? eğer orasıysa iyice araştır sonra al çünkü pek güvenilir olmadığı söyleniyordu forumlarda?

Cruxman

Üye
    Konu Sahibi
evet serif oradan almayı planlıyordum , ya bulamadım ki tartışılan bir yer başlık felan

enaa_881

enaa_881

Üye
kardeş ben telefonu (S2) ordan aldım bi sorun olmadı şimdiye kadar 3 ay oldu alalı
ha şöyle bi sorun var sadece garanti olayı
ama bildiğim kadarıyla da eğer birşey olursa adamlara gönderiyosun adamlar yapıyo sana geri gönderiyo
yani garanti olayını adamlar karşılıyo

serif55

serif55

Üye
Teknolojik ürünler şans işi kardeşim, her ne kadar güvenilir markada olsa belki senin şansına bi yerinde fabrika çıkışlı arızası olan bi tel gelicek yada daha sonradan bi hata olucak sorun çıkarıcak bunu bilemezsin. Ben fikrimi belirttim kararı sen vericeksin yinede alıcaksan hayırlı olsun demek düşer ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt