Sizce masaüstüm nasıl görünüyor??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Corrupt

Corrupt

Üye
    Konu Sahibi
Sizce masaüstüm nasıl görünüyor??

Yorumlarr :ehe

Archonn

Archonn

Üye
güzel :)

CABBAR

CABBAR

Üye
Konu ile alakalı değil ama bişey soracağım. Ubuntu nasıl windows'a göre kullanışlı mi ? Pardus kurdum kullanamadım Ubuntuyu denemek istiyorum

Corrupt

Corrupt

Üye
    Konu Sahibi
Konu ile alakalı değil ama bişey soracağım. Ubuntu nasıl windows'a göre kullanışlı mi ? Pardus kurdum kullanamadım Ubuntuyu denemek istiyorum

Kardeş biraz alışma evreslne girmen lazım, yani bana oldu.
şöyle sayabilirim:
1- Başlat menüsü yerine seçke sayfası var başlata benzer özellikte. Google görsellere yaz resmi çıkar.
2- Masaüstüne gelip de text belgesi oluşturamazsın. Geditten oluşturacaksın.
*3- Exe ancak emulatorle çalıştığından oyun oynayamazsın, ben zaten biraz da kendimi oyun oynamamaya zorlamak için ubuntuya geçtim.
4- Geliştirici sürümünü yüklemen demek gebermen demek :) geliştirici sürümlerinde hep bir eksik oluyor mesela 12.10 lts kullanıyorum şu an geliştirici sürümü oluyor, mp3 kodeklerini bozmuşlar - kullanıcı hesapları düzenlenemiyor.
Ama geliştirici sürümü olmayanlar gerçekten kral oluyor.

- - - Eklendi - - -

İyi özelllkleri de var mesela:
Windowsta parayla allsan 200 dolara gelen uygulama bile hayrına senin önüne konuyor (LibreOffice) çoğu uygulama dernekler tarafından oluşturuluyor bu nedenle hem kullandığında hem geliştirdiğinde sevap işlemiş oluyorsun . Dernek olması benım çok sevdiğim bir özelliği.
Şayet windowsta olsan her prgram paralı yapılıyor sen de mecburen c*racklı buluyorsun ekstra ekstra günaha giriyorsun..
Ubuntu seni günaha sokmaz diyebilirim.
Son olarak da , pardus zaten kötü denemen bile hata olmuş.

Ekşi Erik

Ekşi Erik

Üye
yahu gören de windows'a ya da microsoft office sürümlerine para veriyoruz sanacak :D

CABBAR

CABBAR

Üye

Kardeş biraz alışma evreslne girmen lazım, yani bana oldu.
şöyle sayabilirim:
1- Başlat menüsü yerine seçke sayfası var başlata benzer özellikte. Google görsellere yaz resmi çıkar.
2- Masaüstüne gelip de text belgesi oluşturamazsın. Geditten oluşturacaksın.
*3- Exe ancak emulatorle çalıştığından oyun oynayamazsın, ben zaten biraz da kendimi oyun oynamamaya zorlamak için ubuntuya geçtim.
4- Geliştirici sürümünü yüklemen demek gebermen demek :) geliştirici sürümlerinde hep bir eksik oluyor mesela 12.10 lts kullanıyorum şu an geliştirici sürümü oluyor, mp3 kodeklerini bozmuşlar - kullanıcı hesapları düzenlenemiyor.
Ama geliştirici sürümü olmayanlar gerçekten kral oluyor.

- - - Eklendi - - -

İyi özelllkleri de var mesela:
Windowsta parayla allsan 200 dolara gelen uygulama bile hayrına senin önüne konuyor (LibreOffice) çoğu uygulama dernekler tarafından oluşturuluyor bu nedenle hem kullandığında hem geliştirdiğinde sevap işlemiş oluyorsun . Dernek olması benım çok sevdiğim bir özelliği.
Şayet windowsta olsan her prgram paralı yapılıyor sen de mecburen c*racklı buluyorsun ekstra ekstra günaha giriyorsun..
Ubuntu seni günaha sokmaz diyebilirim.
Son olarak da , pardus zaten kötü denemen bile hata olmuş.

Bilgilendirmen için çok teşekkür ediyorum :) bildiğimden şaşmayayım en iyisi :) Pardusu yerli olduğu için denemek istedim hiçbirşeyi beceremedim bi süre yüklü kaldı sonra kaldırdım. Konuyu başka yere çektiğim için kusura bakma. Masaüstün güzel görünüyor :)

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
buda benim ki
ıp'yi silekte sakata bağlamayalım :ehe

buda eskisi

u_cosar

u_cosar

Üye
güzel

The East

The East

Üye
Mert045

Mert045

Üye
Bi pcye hem ubuntu hem windows kurulabilir mı

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
basarili :oke:

e.c

Üye
afedersin ama şey gibi :d:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...