Revengeful Emekli Yönetici Mert' Alıntı: Bugün sırf bu konuyu düşünürek kulak misafiri oldum. Saç düzleştiricisi konuşuyorlar Genişletmek için tıkla ...
Mert' Alıntı: Bugün sırf bu konuyu düşünürek kulak misafiri oldum. Saç düzleştiricisi konuşuyorlar Genişletmek için tıkla ...
Praetor Emekli Yönetici Ne konuşuyorlar bilmiyorum ama bol "şekerli", çok "canlı" ve "hayat" dolu oluyor... -Hayatım bıdı bıdı bıdı... -Ay şekerim bırbırbır... -Canım dırdırdır...
Ne konuşuyorlar bilmiyorum ama bol "şekerli", çok "canlı" ve "hayat" dolu oluyor... -Hayatım bıdı bıdı bıdı... -Ay şekerim bırbırbır... -Canım dırdırdır...
By_GaBLiN Üye Bugün Bi Grup Gördüm Soruyolardı Birbirlerine Tostun Yanında Ayran Mı İçsem Yoksa Kola İçsem Diye
ozzytaste Üye I heard someone whisper your name, but when I turned around to see who it was, I was alone. Then I realized that it was my heart telling me that I miss you...
I heard someone whisper your name, but when I turned around to see who it was, I was alone. Then I realized that it was my heart telling me that I miss you...
Dafny Üye Konu Sahibi Praetor' Alıntı: Ne konuşuyorlar bilmiyorum ama bol "şekerli", çok "canlı" ve "hayat" dolu oluyor... -Hayatım bıdı bıdı bıdı... -Ay şekerim bırbırbır... -Canım dırdırdır... Genişletmek için tıkla ... Ya benim çevremde hiç öyle kız yok böylu sulu sulu
Praetor' Alıntı: Ne konuşuyorlar bilmiyorum ama bol "şekerli", çok "canlı" ve "hayat" dolu oluyor... -Hayatım bıdı bıdı bıdı... -Ay şekerim bırbırbır... -Canım dırdırdır... Genişletmek için tıkla ... Ya benim çevremde hiç öyle kız yok böylu sulu sulu