ChavRash Emekli Yönetici Fatmagül'ün suçunu, Güney'in Kuzey'i nasıl harcadığını falan konuşuyorlar yani memleket meselesini, sanatı bilimi konuşanları pek yok.
Fatmagül'ün suçunu, Güney'in Kuzey'i nasıl harcadığını falan konuşuyorlar yani memleket meselesini, sanatı bilimi konuşanları pek yok.
-YARINIYOK- Üye bahçede fındık toplarken kız arkadaşımla konuşuyorduk tam sohbetin ortasında bana dedi ki: '' erkekler de böyle şeyler konuşur mu acaba'' dedi. Bendeki tek cevap şu ; heralde konuşur
bahçede fındık toplarken kız arkadaşımla konuşuyorduk tam sohbetin ortasında bana dedi ki: '' erkekler de böyle şeyler konuşur mu acaba'' dedi. Bendeki tek cevap şu ; heralde konuşur
Kingmortall Üye erkekleri konuşur mehmet çok yakışıklı ahmet çok kibar ay yarın ne giysem of bilemiyorum falan filan
kpln04 Üye kingmor' Alıntı: erkekleri konuşur mehmet çok yakışıklı ahmet çok kibar ay yarın ne giysem of bilemiyorum falan filan Genişletmek için tıkla ... sen konuya baya hakimsin
kingmor' Alıntı: erkekleri konuşur mehmet çok yakışıklı ahmet çok kibar ay yarın ne giysem of bilemiyorum falan filan Genişletmek için tıkla ... sen konuya baya hakimsin
DiaBLoS Admin Ben bilmem , kizlar bilir Yahu nerden bileceğiz ne konuştuklarını . Kızlar cevaplasın bu soruyu
haydaravısyon Üye Genel olarak cevremdeki kızlar bink bank teorisni, evrenın var oluşu hakkında konuşuyorlar.
haydaravısyon Üye DiaBLoS' Alıntı: Kızlardan kızlarada fark eder tabi ne konuştuklari Genişletmek için tıkla ... sonuç olarak fark etmiyor. evrenın var oluşu konusunu kızların dogurmasına bagladılar. kızlar olmasa insanlar olmazmış
DiaBLoS' Alıntı: Kızlardan kızlarada fark eder tabi ne konuştuklari Genişletmek için tıkla ... sonuç olarak fark etmiyor. evrenın var oluşu konusunu kızların dogurmasına bagladılar. kızlar olmasa insanlar olmazmış
Burak Üye tuğçeeeee aşkımmmm göz altı kremim bitmişşşşşş sende fazlaa var mııı ben alınca sana veririm sözzzz
Dafny Üye Konu Sahibi Ooo siz de amma ikoncan yaptınız hee DiaBLoS' Alıntı: Ben bilmem , kizlar bilir Yahu nerden bileceğiz ne konuştuklarını . Kızlar cevaplasın bu soruyu Genişletmek için tıkla ... Kızlar zaten biliyor ben sizin ne bildiğinizi merak ettim
Ooo siz de amma ikoncan yaptınız hee DiaBLoS' Alıntı: Ben bilmem , kizlar bilir Yahu nerden bileceğiz ne konuştuklarını . Kızlar cevaplasın bu soruyu Genişletmek için tıkla ... Kızlar zaten biliyor ben sizin ne bildiğinizi merak ettim