Sizce Kızlar Aralarında Ne Konuşur?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Burak

Üye
asıl erkekler ne konuşur diye sor bak neler çıkacak

hiç çekinmeden anlatırdım soru bu şekilde olsa

şaka dedim

herneyse soruya gelicek olursak; ben sınıfta kızlarla oturuyodum sohbet ediyoduk falan ama genelde "ya şu magazada indirim var , ayyyy dip boyam gelmişşşş, ayyy tırnagım kırıldııı, offf ya annem yine beni sinir ettii , off ya berkecan beni hiç anlamıyoo, okul çıkışında gezelim mi yaaa , kızlarrrrr saçlarım nasıl olmuuşşşşş , faceden birisiyle tanıştım offf çok şeker birisi yaaaa, aaaa burak bunlar aramızda bakk anlatıcaklarımı kimseye söyleme yoksa abim beni keser , falan filan feşmekan. he bide offf çok kötüyüm ya anlarsınızya.

----------Eklendi @ 12:41:56 ---------- Yazıldı @ 12:39:48 ----------

hee bide ; şu kıvanç a bayılıyorum ya hayır ama ben kenancıyım bu tartışma çok uzun sürebiliyor...

Tepkiler: Şehriyar, 'Patron ve greenmile

ne anlatıyorlar sana

.BlueTR

Üye
kızlar hep moda konuşuyolar.erkeklerin ne konuştuğunu bilmeseniz daha iyi

Burak

Üye
erkeklerin ne konuştugunu kızlar 3 asağı 5 yukarı tahmin ediyorlardır

kpln04

Üye
modaymış kıyafetmiş filmlerdekileri demiyoruz burda gerçek hayattan bahsediyoruz : bi film vardı bi adam kadınların ne düşündüğünü duyabiliyordu ona soralım biz en iyisi

Tepkiler: Dafny

Dafny

Üye
    Konu Sahibi
modaymış kıyafetmiş filmlerdekileri demiyoruz burda gerçek hayattan bahsediyoruz : bi film vardı bi adam kadınların ne düşündüğünü duyabiliyordu ona soralım biz en iyisi
Aaa hangi film iyiymiş

Tepkiler: Burak

Burak

Üye

evet bende izledim o filmi

kadın içinden adama "poposu çok güzel" diyodu adam anlıyordu ve tahrik oluyordu

Dafny

Üye
    Konu Sahibi

Burak

Üye
aslında bunu adamın kadına demesi gerek ama kadın adama diyodu filmde

bir terslik var

adam sabah evden çıkıyor sokagın başına geliyor ve orda bi kadın var kadın içinden söylüyor adam sesli söyledi sanıyor

ve hikaye burada baslıyor ama filmin adını hatırlayamadım

Tepkiler: Dafny

Dafny

Üye
    Konu Sahibi
İzlemek isterdim ama madem izlediniz anlatın

Burak

Üye
adam kadınların düşüncelerini okuyabiliyor ve bu sayede birçok kız arkadaşı oluyor falan filan feşmekan.

kpln04

Üye
kadınlar ne ister di galiba

Burak

Üye
öyle bişeydi evet

Ben kulak nisafiri oldum, kendi aralarında kuantum fizigini konuşuyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...