Dafny
Üye
-
Konu Sahibi
-
asıl erkekler ne konuşur diye sor bak neler çıkacak
hiç çekinmeden anlatırdım soru bu şekilde olsa
şaka dedim
herneyse soruya gelicek olursak; ben sınıfta kızlarla oturuyodum sohbet ediyoduk falan ama genelde "ya şu magazada indirim var , ayyyy dip boyam gelmişşşş, ayyy tırnagım kırıldııı, offf ya annem yine beni sinir ettii , off ya berkecan beni hiç anlamıyoo, okul çıkışında gezelim mi yaaa , kızlarrrrr saçlarım nasıl olmuuşşşşş , faceden birisiyle tanıştım offf çok şeker birisi yaaaa, aaaa burak bunlar aramızda bakk anlatıcaklarımı kimseye söyleme yoksa abim beni keser, falan filan feşmekan. he bide offf çok kötüyüm ya anlarsınızya.
----------Eklendi @ 12:41:56 ---------- Yazıldı @ 12:39:48 ----------
hee bide ; şu kıvanç a bayılıyorum ya hayır ama ben kenancıyım bu tartışma çok uzun sürebiliyor...
ne anlatıyorlar sana
kızlarla samimi den de öte oldugum için herşeyii.... evet o düşündüklerinide
sonrası yine hüzün ama
Aaa hangi filmmodaymış kıyafetmiş filmlerdekileri demiyoruz burda gerçek hayattan bahsediyoruz: bi film vardı bi adam kadınların ne düşündüğünü duyabiliyordu ona soralım biz en iyisi
modaymış kıyafetmiş filmlerdekileri demiyoruz burda gerçek hayattan bahsediyoruz: bi film vardı bi adam kadınların ne düşündüğünü duyabiliyordu ona soralım biz en iyisi
''Kadınlar ne isterdi acaba'' diyecektin sanırımkadınlar ne ister di galiba
Hmm iyi..Ben kulak nisafiri oldum, kendi aralarında kuantum fizigini konuşuyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?