Sizce Kızlar Aralarında Ne Konuşur?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dafny

Üye
    Konu Sahibi
Sizce Kızlar Aralarında Ne Konuşur?
Evet beyler size soruyorum Ne düşündüğünüzü merak ediyorum.

Tepkiler: Burak ve pelın_

pelın_

Ohoo anlatıyımmı

Erkek arkadaslarını konusurlar, kiyafet felan konusurlar heralde.. Gerçi kızları ben bu yasıma kadar çözemedim açıkçası

Tepkiler: Xilence

pelın_

Revengeful

Emekli Yönetici
asıl erkekler ne konuşur diye sor bak neler çıkacak

o an aklina ne takilmissa onu konusur

'Patron

Üye
genel olarak biliyorum

kızların ne konuştuklarını çok iyi biliyorum ama burda söylemeyeyim

Aege

Üye
bir dakika yav.Erkekler ne konuşuyormuş kendi aralarında da duymak istemiyorsunuz kızlar ! Teesüf ederiz yani her erkek sizin bildiğiniz erkeklerden değildir.

enkazcı

Üye
erkeklerin düşündüğü şey belli

kiyafetten acayip konusuyolar ben boyle sey gormedm ya insan bi corabi yarim saat anlatirmi ya corap yav ayagina giyiyosun bu kadar ya .d simdi boyle diyince siz ne anlarsiniz falan diyolar ya o da acayip bisi.d sanat eseri degil bu ya corap ya coraaaap.d neyse demek istedgm sey ozetle konustuklari sey onemli olsun olmasin mantikli olsun olmasin her turlu konusurlar yeterki konusmak olsun konu farketmez.d kalpleri beyinlerinden cok cenelerine kan pompaliyor

__xXx__

Üye
yav ne konuşacaklar ben biliyorum birbirlerine hal hatir sorup duruyorlar nasılsın canım iyim canım sen nasılsın ya da naber tatlım iyiyim sağol sen nasılsın tatlım gibi

Aege

Üye
her kız değil ama genelde konuşmaya değer olmayan gereksiz herşeyi konuşurlar.gerçi çoğu zaman erkeklerde çok mantıklı şeyler konuşmazlar ama...

kızlarla aram çok iyi degildir bu yüzden çok fazla birşey diyemeyecegim ama tahminimce kıyafetleri hakkında konuşup,dedikodu yapıyorlardır diye düşünüyorum

Jetlak

Üye
bu ne hex değeri gibi

enginzz

Üye
anlatsana kuzum ya ne konusurlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...