Duruma göre değişir :D
SHS Üye Tusem'' Alıntı: duruma kisiye gore degisir Genişletmek için tıkla ... mesela sen ne kadar tutabilirsin
Tusem'' Alıntı: duruma kisiye gore degisir Genişletmek için tıkla ... mesela sen ne kadar tutabilirsin
minoo Üye Ben Tuba'ya çok şey anlattım mesela ama hiç birini başkasından da duymadım. Ama kendisi de cevap versin. Söylüyo musun kız başkasına
Ben Tuba'ya çok şey anlattım mesela ama hiç birini başkasından da duymadım. Ama kendisi de cevap versin. Söylüyo musun kız başkasına
greenmile Üye Konu Sahibi 'İbrahim'' Alıntı: Bence kadınlar veya kibarca bayanlar sır tutmada kitap bile yazabilir. Genişletmek için tıkla ... ciltli mi
'İbrahim'' Alıntı: Bence kadınlar veya kibarca bayanlar sır tutmada kitap bile yazabilir. Genişletmek için tıkla ... ciltli mi
haltie Üye Sır tutma ,dürüstlük , sözünü tutma vs cinsiyet değil karakter meselesidir.öyle bayan arkadaşlarım olduki 10 tane erkeğe değişmem
Sır tutma ,dürüstlük , sözünü tutma vs cinsiyet değil karakter meselesidir.öyle bayan arkadaşlarım olduki 10 tane erkeğe değişmem
greenmile Üye Konu Sahibi 'İbrahim'' Alıntı: Sence Genişletmek için tıkla ... Soz namustur dusmanin verdigi sozu bile tutucan,tutamiyosan o kiside problem vardir Ne cildi ya
'İbrahim'' Alıntı: Sence Genişletmek için tıkla ... Soz namustur dusmanin verdigi sozu bile tutucan,tutamiyosan o kiside problem vardir Ne cildi ya