TransformerS34
Üye
He şimdi anladım telefonu değiştirmek istemesinin altında bir problem mi yatıyor anlamında denildi sanırsam.Baktım bir problem yok değiştireceğim arkadaş biraz hava düşkünü bilirsiniz Iphone'da Iphone diye gezen tiplerden.
Note'ta da iyi hava atılır aslında
Note'ta da iyi hava atılır aslında
neyse ya paşa gönlün bilir bencede note a geç senin için bi deneyim olur
Valla IOS'un arayüzünden sıkılmaya başladım açıkcası.Neden sen olsan vazgeçmezdin
- - - Eklendi - - -
Farktan kasıt ekran boyutu mu ?
yok beo ne öyle milletin içinde tablet gibi biraz garip kaçar.
Evet o anlamda dedikHe şimdi anladım telefonu değiştirmek istemesinin altında bir problem mi yatıyor anlamında denildi sanırsam.Baktım bir problem yok değiştireceğim arkadaş biraz hava düşkünü bilirsiniz Iphone'da Iphone diye gezen tiplerden.
Evet o anlamda dedikAma arkadaşın İ4 e geçince bayağı garipser ekran boyutu neredeyse 2 inç fazla
Note ve iPhone 4 ne kadar kullanılmış
Zannederlerse zannetsinler.Şahsen Galaxy S III'ün de pek bir farkı yok.Ben Note 2 almayı düşünüyorum
İnsanlar tablet zannedip görgüsüz muamelesi yapıyormuşBenim topluma kendimi kabul ettirmek gibi bir arzum olmadığından problem yok.
Zannederlerse zannetsinler.Şahsen Galaxy S III'ün de pek bir farkı yok.Ben Note 2 almayı düşünüyorum
İnsanlar tablet zannedip görgüsüz muamelesi yapıyormuşBenim topluma kendimi kabul ettirmek gibi bir arzum olmadığından problem yok.
Note ve iPhone 4 ne kadar kullanılmış
- - - Eklendi - - -
Ben çok seviyorum Ayrıca abartılacak kadar da büyük değil
Evet o anlamda dedikAma arkadaşın İ4 e geçince bayağı garipser ekran boyutu neredeyse 2 inç fazla
Note 5 mi 5.3 mü
- - - Eklendi - - -
kendimi senin yerine koyuyorum vee, değiştiriyorum. Zaten yeni telefon alacakmışsın biraz da bununla vakit geçir
Biz arkadaşlarla sık sık telefon değiştirir bir süre birbirimizin telefonlarını kullanırız.Alışık yani küçük ekrana alışık değilsede benim açımdan problem yok
- - - Eklendi - - -
Evet
- - - Eklendi - - -
Note'dan memnun olursam Note2 benimde alınabilecekler listeme girecek
Note 5 mi 5.3 mü
Evet derken
Note 5.3 mü diye görmüşüm 5'i görmedim.5.3 inç yani
Iyiymiş .
Arkadaşın çağ atlayacak desene 5.3'den 3.5'e
Iyiymiş .
Arkadaşın çağ atlayacak desene 5.3'den 3.5'e
- - - Eklendi - - -
Anladım
O değilde ben atlayacağım aslındaArtık PSVita ile aynı cebe sığmazlar çanta taşımak farz oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?