Sizce kabul etsem mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Sizce kabul etsem mi ?
Böyle benzer şekildeki onu mu bunu mu alim konularından pek haz etmiyorum ve pek haz edilmiyor biliyorum ama buna benzer bir konu bulamadım karar vermeden önce birde size sorayım dedim.Bildiğiniz gibi elimde Iphone 4 var bir arkadaşım kendi Galaxy Note'u ile takas etmeyi önerdi cidden aklıma takıldı sizce kabul etsem mi ? Zaten ocak-şubat gibi telefon değiştireceğim bu sürede birde Galaxy Note kullanayım diye düşünüyorum ama emin değilim tabi.Zaten telefondan oyun oynamam uygulamalarıda yeterli gelecektir.Tarayıcısı, ekran boyutu ve kalemi için değiştirmeyi planlıyorum.Ayrıca bayadır süredir -uzun süreli- bir Android telefon kullanmamıştım hem onuda biraz kullanırım diye düşünüyorum.Birde size sorayım dedim sizce değiştireyim mi yoksa değiştirmeyeyim mi ?

Lütfen cevap yazacaksınız cevaplarınıda yazın post yazar gibi Iphone ya da Note v.s yazmayın

MasteLaa

Üye
Terzi kendi söküğünü dikemiyor Ben olsam kabul ederdim kardeşim İphone 4s dese ne ise de S2 ve Note İphone 4 den üstün.

Tepkiler: kullanıcıadları

R.A.M

Üye
ekran boyutu senin için önemli değilse note al

Boyutu sorun değilse değiştirmek iyi olur...

15097

Üye
Ben olsam atlardım tabii ki de et!

Etmelisin

El-CD

Üye
Boyutu fazla biraz ama guzel cihaz aklin kalmaz iPhone 4 de merak etme

Konu Sahibi

Ben olsam atlardım tabii ki de et!

Boyutu sorun değilse değiştirmek iyi olur...

ekran boyutu senin için önemli değilse note al

Terzi kendi söküğünü dikemiyor Ben olsam kabul ederdim kardeşim İphone 4s dese ne ise de S2 ve Note İphone 4 den üstün.

Bende öyle düşünüyorumda bir sorayım dedim yinede Zaten en büyük değiştirme sebebim ekran boyutu sorun olmaz yani

Fatih öyle oluyor valla başkası söz konusu olunca rahat rahat konuşuyorsunda şimdi elimdeki cihaz olunca birde bilene sorayım diyor insan

bence iOs'tan sonra android çok mantıklı değil ama sen burada sadece bi süreliğine değişiklik olması için alıyorsan ve elindeki telefon i4 olduğu için değiştir derim. (4s olsaydı bence değiştirme derdim) bi süreliğine farklı bi deneyim yaşarsın (arayüz konusunda) iyi olur.

değiştirmelisin bence.. Ama note da sorun olmasın?

doctorrr

Üye
ben olsam iphone dan geçmem

Konu Sahibi

Bende onu düşünüyorum birde ekran boyutu çok ideal bana göre Zaten ocak, şubat gibi telefon değiştireceğim sadece kısa sürelik bir değişiklik bu.Neyse karar verdim 1-2 güne değiştiririm artık.Yardım eden herkese teşekkürler

- - - Eklendi - - -

değiştirmelisin bence.. Ama note da sorun olmasın?

Boyutu problem değil.Onun dışında bir problemi mi var ?

Boyut problemi değil.. Teknik yada yazılımsal bir sorundan bahsediyorum

15097

Üye
Çok büyük ekranlı telefonları çok seviyorum Bknz: Note

Konu Sahibi
He şimdi anladım telefonu değiştirmek istemesinin altında bir problem mi yatıyor anlamında denildi sanırsam.Baktım bir problem yok değiştireceğim arkadaş biraz hava düşkünü bilirsiniz Iphone'da Iphone diye gezen tiplerden.

15097

Üye
Note'ta da iyi hava atılır aslında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...