Sizce iyimi ettim.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ali736

Üye
    Konu Sahibi
Sizce iyimi ettim.
Anneme ve babama Vodafone Tarifesinden Android OS İşletim sistemli Vodafone 945 ALdım.

Aylık 55 TL Ödüyeceğim.Telefonda sıkıntılar varmı ? Annem ve babam Konussunlar yeter hesabı.Rahat edebilirlermi. Vodafone garantiden sorumlu olmuyacagını söyLedi.Telpa gibi firmalarmı ilgileniyor.Beni bilgilendirebilirmisiniz ? Birde 5800 Mı Daha güzel yoksa bu telefonmu acaba ?

HayaLeT80

HayaLeT80

Üye
kardeşim eski bir nokia cı olarak gönül rahatlığıyla söyleyebilirimki çok güzel bir seçim bahsettiğin 2 cihazın birbirleriyle uzaktan yakından alakası yok
945 tamamen özgür bir işletim sistemi olan android kullanıyor
android le seni özgür sınırsız bir kullanım bekliyor
tamamen özelleştirilebilir arka planlar live walpaperler
sonununu hiçbir zaman bulamayacağın bir uygulama havuzu tamamen ücretsiz... andrid market
kaliteli bir ekran
donma kasılma yok reset atma gibi sorunlarla hiç karşılaşmayacaksın
vs vs
nokia 5800 e gelince kullandığım son nokialardan gerçi sonrasında n97 kullandım ama ...
5800in en güzel özelliği yüksek seviyedeki sesi
3- 4 uygulama kurduğun zaman tel resmen kafayı yiyordu orjinal yazılıma program yüklemek deveye ferrari kullandırmak kadar zor hackli romlar kullanarak birkaç uygulama yükleyebilirsin ama onlarda genelde sıkıntılı veya uyuz çalışırlar hackli romların düzgününe ben hiç denk gelmedim hepsinde farklı bir sıkıntı hepsinde ayrı sorunlar ve dertler dokunmatiğin dandikliğinden bahsetmeye bile gerek yok çünki dokunmatik değil o ekranlar dürtmatik uygula havuzuna gelince appstora en son girdiğimde ne gördüysem ücretli olmuştu ücretsiz olanlar ise işe yaramayacak dandik şeyler neyse çenem düştü sanırım kardeş cihazın hayırlı olsun....

ertu55

ertu55

Üye
bende katılıyorum arkadaşa bendede 5800 vardı bi ara bi arkadaşta wp6.5 sistemli pda vardı onuda kullandım hep aklımdan symbian diyordum ama android kullanınca symbianda neymiş yeniliyomu diyorum şu anda bende vdfn 945 kullanıyorum bundan sonraki telefonum kesin androidli olacak htc veya samsung düşünüyorum bakalım hayırlısı. güle güle kullan telefonunu hayırlı uğurlu olsun

malibey

Üye
öncelikle seçimin çok mantıklı. Ben bir vf 945 kullanıcısıyım daha önce android kullanmadığım için android biraz garip geldi ama kullandıktan sonra bi kolay ki anlatamam . 5800 a gelince kimseye tavsiye etmem sabırlı biri değilseniz dokunmatiğine uyuz olursunuz. uygulamalar falan berbat . Yani vf945 süper bir akıllı telefon ..

KayraBey

KayraBey

Üye
Arkadaşlara katılıyorum.Eski bir 5800 kullanıcısı olarak şiddetle android işletim sistemli telefonlara geçmeni tavsiye ediyorum.

Mert_Gül

Mert_Gül

Üye
Yanında 5800'ın Lafı Bile Olamaz Bence Yapma Gözünü Seviyim :)
Telefonların Dışı Hakkında Yorum Bekleme İşletim Sistemini İncele.. ;)

berkcombil

Üye
Anneme ve babama Vodafone Tarifesinden Android OS İşletim sistemli Vodafone 945 ALdım.

Aylık 55 TL Ödüyeceğim.Telefonda sıkıntılar varmı ? Annem ve babam Konussunlar yeter hesabı.Rahat edebilirlermi. Vodafone garantiden sorumlu olmuyacagını söyLedi.Telpa gibi firmalarmı ilgileniyor.Beni bilgilendirebilirmisiniz ? Birde 5800 Mı Daha güzel yoksa bu telefonmu acaba ?
Aslında annem ve babam konuşsunlar hesabı değil de meraklısı için Androidi kullanarak keyif alma hesabı bir telefon bu.Ama sıkıntı yaşayacaklarını sanmıyorum.Bence bir şansın varsa onlara konuşmalık başka bir telefon al bunu sen kullan

hoss

hoss

Üye
iyi yapmissin arkadasim , 5800 eski bir telefon o fiyati hic hak etmiyor , vodafone 945 cok daha iyi tercih

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt