Sizce iyi mi? kötü mü?

Uhops

Üye
    Konu Sahibi
Sizce iyi mi? kötü mü?
Merhaba halkı.sizce aşağıda vereceğim windows deneyim dizini temel puanı sayıları iyimi:

işlemci;saniye başına işlem sayısı:4.9

bellek(ram);saniya başına bellek işlemi sayısı:3.9

grafikler;windows aero için masaüstü performansı: 3.0

oyun grafikleri;3B iş ve oyun performansı:2.9

birincil sabit disk;disk veri aktarım hızı:5.9

sizce bu sayılar normalmı değilse kac olmalı.

- - - Eklendi - - -

Sanal bellek miktarını 16-50000mb arası yaptım perdormans artarmı yoksa daha yükseltiyimmi.en fazla 82gb yapabilirim

- - - Eklendi - - -

Max sanal bellek ramın 3 katı olması gerekiyormus.ben 60 katı falan yaptımbişi olurmı ramın 894mb iişlemci 2.2ghz

Bence Yeni Bi Ekran Kartı Taktır En az 128 bit ve 1 gb olsun 1 de 2x2 ram tak ondan hızlı pc olmaz bak görürsün

bayon

Üye
bence çok kötü benim eski sistemin aynısı ben buna 4 gb ram taktım bi de ati 5750 hd ekran kartı taktım ram 5.3 e yükseldi grafikte 7.3 oldu gerçekten çok çok rahat kullanıyorum artık. Hoş işlemci çok önemli ama benim 1.8 ghz çift çekirdek çok da etkilemiyo performansı

- - - Eklendi - - -

işlemci puanı 4.9 bu arada

Uhops

Üye
    Konu Sahibi
Cevaplar için Yeni parça alamam şuanda msi ge60 0nd 454tr almayı planlıyorum.bu pc yide torrentten falan bişi falan indirmek için kullanmayı planlıyorum.Fakat msi alana kadar bu pc ile başım derte;(.satsam satılmaz atsam atılmaz.İlk göz ağrım.bu kadar kötü olmasaydı habire bozulmasaydı, pc hakkında bu kadar şey öğrenemiyecektım.

ilk göz ağrım öyle olur