Öneri Sizce İphone 6 almalımıyım?

Sponsorlu Bağlantılar

androtik12

androtik12

Üye
    Konu Sahibi
Sizce İphone 6 almalımıyım?
Merhaba arkadaşlar ben 3 aydır note 4 kullanan biriyim çokta memnunum. Ablam iphone 6 aldı fakat benim note 4 ün kamerasını daha çok beğendiği için takas önerdi. Zaten benim için kamera pek önemli değil. Samsungun güncelleme sıkıntısı bana kafayı yedirtti. Sizce iphone 6 ile değiştirmelimiyim. Benim için performans önemli. İphone 6 kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

Baranbaris

Baranbaris

Üye
Boyutu uygunsa takas et gitsin performansı süper :)

turgutilbars

turgutilbars

Üye
Merhaba arkadaşlar ben 3 aydır note 4 kullanan biriyim çokta memnunum. Ablam iphone 6 aldı fakat benim note 4 ün kamerasını daha çok beğendiği için takas önerdi. Zaten benim için kamera pek önemli değil. Samsungun güncelleme sıkıntısı bana kafayı yedirtti. Sizce iphone 6 ile değiştirmelimiyim. Benim için performans önemli. İphone 6 kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
Takas et gitsin.

androtik12

androtik12

Üye
    Konu Sahibi
Hafıza sorun çıkarır mı sizce

androtik12

androtik12

Üye
    Konu Sahibi
16 GB ise ben asla kullanmam. Oyun, video bunlar hep sıkıntı sıkıntı. Temel işlevler için yeterli.
Tele müzik video falan hiç yüklemem sadece uygulama ve fotoğraf alan kaplar. Tel 16 gb bide

turgutilbars

turgutilbars

Üye
Tele müzik video falan hiç yüklemem sadece uygulama ve fotoğraf alan kaplar. Tel 16 gb bide
Bilgisayara aktarırım dersen sıkıntı yok. Yani istersen takas et. Hafıza yetmez dersen ileride telefon 32 gb ve üstü bir modelle takas edersin. [emoji2]

androtik12

androtik12

Üye
    Konu Sahibi
Eyvallah ben araştırmalara devam edeyim kararımı vereyim
Başka önerisi olan varmı ?

PriZm

PriZm

Üye
Bence kesinlikle takas etme.

byAndroid

byAndroid

Üye
Note 4 ü asla bırakmam

The Pancar

The Pancar

Üye
6s çıkınca sönük kalcak

berkoto38

berkoto38

Üye
kesin yap samsung pişmanlıktır

0MG90

0MG90

Üye
Ablası sonuçta takas etsin ne olacak. Olmadı geri verirsin.

• Beğen
Tepkiler: avast
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Vay be lükse bak.

• Beğen
Tepkiler: baskahmet

AdemOyuklu

Üye
ben lg g3 32 gb lıkdan 6 plusa geçtim telefonmuş gerçekten .

lg den öncede samsung kullandım aman bir daha samsung mu dedim .

ıphone de hayat var bee

• Beğen
Tepkiler: androtik12
Takipçi Satın Al

Üst Alt