Sizce İOS İşletim Sisteminin Diğer İşletim Sistem. Göre Avantajları ve Dezavantajları ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türe

Türe

Üye

skyfire ile nereden izleyemediniz? Ha bir de o dediğiniz itunes olmadan internetten indirilen oyun/uygulamayı yükleme işini ve bluetooth'u her cihaza karşı kullanma işini jailbreak ile yapabilirsin. Adobe flash player 10'u bile yükleyebilirsin hatta.

Telefonu kaybetme riski bile var.

---------- Eklendi @ 17:40:13 ---------- Yazıldı @ 17:36:59 ----------

en basitinden vidivodo .
Çoğu sitede yüklemesi uzun sürüyor . Yani o kadar yavaş olacaksa olmasa da olur.

ilyas68

Üye
çok teşekkürler bilgiler için. facebook youtube yada izlesenedeki videoları izleyemeyeceksem hiçbir anlamı yok iphone nin.:)) birde tabii hacklame olayı nokiada bile sıkıntı hackliyorsun sonra bir diz sorun çıkıyo. sanırım android ve windows phoneden birini seçeceğim :)

Arkadasım sen söylenenlere bakma iphone netten video oynatmıyor diyenler ya iphone kullanmadı yasa iphone U karalıyor ben 8 aydır iphone 4 kullanıyorum ve Youtube facebook videolarını (safari uygulamasında (safari iphone icinde bulunan kendi İnternet'e girme uygulaması) sorunsuz ca izleye bilirsiniz diger video sitelerindeki videoları izlemek için Buffin isminde uygulamadan girerseniz bütün videoları sorumsuzca çalıştırır bence iphone = kusursuz ve rakipsiz telefon

bandobras

bandobras

Üye
buff dediğiniz program hangisi acaba ?

djrapcix

Üye
ios işletim sistemiyle iphone telefon olmaktan fazlasıyla çıkıyo hiç bir işletim sisteminin destekleyemediği uygulamaları var. uygulama çeşitliliği bayaaa çok ,hızlı

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
iosun avantajları ve dezavantajları
avantajları:
hızlıdır
stabildir
ekranı küçüktür tek elle kullanmak rahat olur
ntfs desteği vardır 4 gb üstü dosyaları atabilirsin
uygulama boldur
havan olur iphoneum var diye
arayüzü basittir alışman kısa sürer
dezavantajları
kişiselleştirme zayıfdır
jailbreaksiz beş para etmez bence
flash player yoktur internetten video izlemeyezsin
düşürdüğün zaman kırılır
sd kart yoktur
kapalı bir sistem olduğu için sisteme müdahele edemezsin
ekranı küçüktür oyun oynarken ve film izlerken kötü oluyor
gerçek bir multitasking yoktur
görev yöneticisi yoktur
itunese bağlısındır jailbreak yaparsan teli itunese bağladığında müziklerin silinebilir

bundan daha güzel nasıl anlatılabilir ki :)

raprap95

Üye
aga kafanı yorma
ios
görselliği çok güzel gerisi fos yere düşersin kırılır internetten video izlemek için 100 tane takla atlatmışlar buffindir safaridir falan filan hem ekranıda küçük tek elle telefon kullanmak için gidip iphone alınmaz alıcan jailbreak yapıcanda uğraşırsın al bi tane android açık kaynak kodlu görev yöneticisi var kendi tarayıcısından her türlü video izliyosun bir sürü app market uygulaması var yere düştümü kırılmaz jailbreak yerinede root yaparsın bide üstüne overlock yaptınmı cihazın hızdan uçar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt