Gulu Gulu
Kapalı Hesap
@bilisimlerNicki ne![]()
inşallah öyledir çünkü herkes kalmamak için gitmeye çalışıyor ve benim de 7 hafta oldu.Bırakmaz o . Gelsinler diye tatava yapıyor hocan .

maerkek bence daha doğru söylüyorYa bırakırsa![]()
@bilisimlerNicki ne![]()
inşallah öyledir çünkü herkes kalmamak için gitmeye çalışıyor ve benim de 7 hafta oldu.Bırakmaz o . Gelsinler diye tatava yapıyor hocan .
maerkek bence daha doğru söylüyorYa bırakırsa![]()
Sen tedbirini al yine de@bilisimler
inşallah öyledir çünkü herkes kalmamak için gitmeye çalışıyor ve benim de 7 hafta oldu.
maerkek bence daha doğru söylüyor
nasıl alıcam 7 hafta oldu. sınır 5tiSen tedbirini al yine de![]()
Önceden de dedimnasıl alıcam 7 hafta oldu. sınır 5ti![]()
galiba hoca beni banlıycakÖnceden de dedim![]()
Hoca harun abi çıkıyomuşgaliba hoca beni banlıycak![]()
Madem rahatsızdın dersten kaçacağına git hastaneye maruzatını anlat derse giremiyorum desen rapor alırdıngaliba hoca beni banlıycak![]()
Geçmişe dönük rapor mu olur yaMadem rahatsızdın dersten kaçacağına git hastaneye maruzatını anlat derse giremiyorum desen rapor alırdınyada geçmişe dönük rapor oluyorsa araştır biraz
resmen yazık ettin kendine bir tas soğuk su iç şimdi
![]()
Bi de onlar banlamasın hindiyiKardeş en olur tarafı bu gibi ailen görüşmesi gerekiyor
adı harun değilHoca harun abi çıkıyomuş
ama hep rahatsızım o derste daha da bi artıyorMadem rahatsızdın dersten kaçacağına git hastaneye maruzatını anlat derse giremiyorum desen rapor alırdınyada geçmişe dönük rapor oluyorsa araştır biraz
resmen yazık ettin kendine bir tas soğuk su iç şimdi
![]()
ailem uzakta. bi yoklamaları öğrenci bilgi sistemine girsin de o zaman anlarız..Kardeş en olur tarafı bu gibi ailen görüşmesi gerekiyor
İnşallahİnşallah her şey iyi olur
Evdekiler duyarsa kaşıyabilirlerama hep rahatsızım o derste daha da bi artıyor![]()
evet ama rahatsız olduğumu söylersem kaşıyamayadabilirlerEvdekiler duyarsa kaşıyabilirler![]()
Niye haber vermedinkievet ama rahatsız olduğumu söylersem kaşıyamayadabilirler![]()
evet ama rahatsız olduğumu söylersem kaşıyamayadabilirler![]()
Eve devamsızlık kağıdı geldiğinde
![]()
bazen söylüyorum zatenNiye haber vermedinki![]()
üniversitede öyle bir şey var mıEve devamsızlık kağıdı geldiğinde
![]()