Sizce her insanın özel güçleri var mıdır?

Sponsorlu Bağlantılar

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
Çok güzel söyledin Paradox kardeşim :good:

Beyin gücünün sırları diye bir kitap var mesela, beyninizi açmak istiyorsanız öncelikle bu tür kitapları okumanız lazım sonra bu aşamalara geçebilirsiniz.

myevren

Üye
    Konu Sahibi
Hm :)

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
Ama bu işlere fazla bulaşmayın derim çünkü insan kendisini fena kaptırıyor :D

myevren

Üye
    Konu Sahibi
Olsun olsun :)

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
biraz önce biyokinezi ve telekineziyi araştırdım kaptırdım gitti kendimi varmıdir böyle şeyler sizce beyin gücüyle vücuda hükmetme :hmmm

myevren

Üye
    Konu Sahibi
Varmış, ama nasıl onu bilmiyorum :) araştırn yapabilen haber versin :)

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Ben telekinezi yapıyordum bıraktım, şimdi biyokinezi yapıyorum, gözlerim mas mavi olmaya başladı. Ciddiyim.

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

telekinezi yi nasıl yapıyosun dostum?

telekinezi diğerleri arasından yapılan en zoru yani biyokineziye göre öyle. En baştan yapacaksan bir kere 20 yaşından aşağı olsan yani ne kadar genç olsan o kadar iyi yaparsın. Psi wheel var onu yap internetten bakarsan kolayca yapabilirsin. İlkten onu döndürmeye çalış. İlkten başaramaya bilirsin o yüzden çeşitli taktiklerine bakabilirsin. Ama benden sana tavsiye bu telekinezide uzmanlaşmak için bir iki sene harcaman lazım hatta daha fazla.. O yüzden biyokinezi yap derin bir ayda göz rengini tamamen değiştirebilirsin. Birkez değiştirdin mi sonra istediğin renge değiştirirsin. Ben yeşil, sonra mavi yapıyordum şimdide deniz mavisi yapıyorum. Ve ilerdede gözün yeşil iken kapayıp mavi ile açabilme becerisi kazanırsın. Ben yapabiliyorum şuan. Hem sadece göz değil daha hızlı zıplar, koşar, bir acıya dayanırsın. Sonuçta bedenini ele geçirmek gibi birşey bu.

BelaMonte

BelaMonte

Üye
biraz önce biyokinezi ve telekineziyi araştırdım kaptırdım gitti kendimi varmıdir böyle şeyler sizce beyin gücüyle vücuda hükmetme :hmmm

şahsen ben biyokinezi ile beynime hükmedin gozumu istediğim renge yapabiliyorum kardeşim :) sizde deneyin.

AMA BEYLER UNUTMAYIN, YAŞINIZ NE KADAR GENÇSE O KADAR İYİ YAPABİLİRSİNİZ EN FAZLA 18 20 UZERİ OLURSA OLIMSUZ SONUÇ ALMA İHTİMALİNİZ %90 AMA 10 17 YAŞ İSENİZ ARASI, %90 YAPARSINIZ

BelaMonte

BelaMonte

Üye
He bu arada bende biyokinezi diye bir konu açmayı düşünüyorum da hangi bölüme açayim ve kendi vşdeolarımdanda eklemeyi düşünüyorum

myevren

Üye
    Konu Sahibi
He bu arada bende biyokinezi diye bir konu açmayı düşünüyorum da hangi bölüme açayim ve kendi vşdeolarımdanda eklemeyi düşünüyorum

bi bana ulaşabilir misin facebook tan?
http://facebook.com/evren.doganay.3

- - - Eklendi - - -

bi bana ulaşabilir misin facebook tan?
http://facebook.com/evren.doganay.3

- - - Eklendi - - -

Bi ben yapamıyorum :( biyokinezi yi

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
Psi wheeli kolaylıkla yapabiliyorum ama fazla ileri gitmek istemiyorum artık :)

sincarezindan

sincarezindan

Üye
o değilde bu göz rengi meselesini bana mümkün değil gibi geldi

BelaMonte

BelaMonte

Üye
o değilde bu göz rengi meselesini bana mümkün değil gibi geldi

Youtube ye biyokinezi yaz, o mert Çağatay soylu nün yaptığı video tamamen gerçek. Mesela yetenek sizzinizde hülya avşarın göz rengini kendi ile aynı yaptı gerçek hayatta fotomontaj olmaz herhalde herkesin içinde :)

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
Yok artik! Kesinlikle arastiricam :)

Uhops

Uhops

Üye
Ben telekinezi yapıyordum bıraktım, şimdi biyokinezi yapıyorum, gözlerim mas mavi olmaya başladı. Ciddiyim.

banada öğretirmisin mavili sarılı bı karışım yapmak istiyorum :ehe

myevren

Üye
    Konu Sahibi
Tmm bekliyoruz :)

paradox07

paradox07

Üye
Çok güzel söyledin Paradox kardeşim :good:

Beyin gücünün sırları diye bir kitap var mesela, beyninizi açmak istiyorsanız öncelikle bu tür kitapları okumanız lazım sonra bu aşamalara geçebilirsiniz.

eyvallah Taner kardesim :)

Invoke

Invoke

Üye
bence var biz şu anda beynimizin yüzde 5 ini falan kullanıyoruz. Anyştayn bile yüzde 10 unu kullanıyordu.

Efsane... Nerden biliyorsun %10 olduğunu... Einsteinden daha zekileri de var. Bugün adamın buldukları yavaş yavaş çöküyor...
Ben de %7 diye duymuştum =P

Üst Alt