Sizce Hangisini almalıyım ?

Sponsorlu Bağlantılar

alpberk1

Üye
    Konu Sahibi
Sizce Hangisini almalıyım ?
Exper

İşlemci MarkasıINTEL
İşlemci TeknolojisiIntel Core i3
İşlemci Numarası3220
İşlemci Ön Bellek3 MB
İşlemci Hızı3.3 GHz
Hafıza (RAM) TipiDDR3
Hafıza Bus Hızı1333 MHz
Hafıza (RAM) Kapasitesi4 GB
Disk Kapasitesi500 GB
Ekran Kartı MarkasıINTEL
VGA Chipset ModeliHD Graphics 2500
Ekran Kartı Hafızası1 GB
Monitör TipiLED
Optik SürücüDVD±RW
İşletim SistemiWindows 8
DiğerKablolu Klavye Mouse
RenkSiyah
Ekran Kartı TipiPaylaşımlı Hafıza

Casper

İşlemci MarkasıINTEL
İşlemci TeknolojisiIntel Core i3
İşlemci Numarası3220
İşlemci Ön Bellek3 MB
İşlemci Hızı3.3 GHz
Hafıza (RAM) TipiDDR3
Hafıza (RAM) Kapasitesi4 GB
Disk Kapasitesi500 GB
Ekran Kartı MarkasıATI
VGA Chipset ModeliHD7350
Ekran Kartı Hafızası1 GB
Optik SürücüDVD±RW
İşletim SistemiWindows 8
RenkSiyah
Ekran Kartı TipiPaylaşımsız Hafıza

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
casper iyi bir marka değil. Exper al.

umutbabaaa

Üye
exper onboard ekran kartı birşey bekleme ondan oyun oynatmaz
casper harici ama oyun oynarsın ama caspere güvenilmez başka pcler bak derim

Kadir Cem

Kadir Cem

Üye
casper iyi bir marka değil. Exper al.
Exper Casper' a göre daha iyi neden experde paylaşımlı ekran kartı var ne işe yarar dersende ramdan bi kısmını alır grafiğe verir buda oyunlarda vs çok işine yarar . casper ve exper marka olarak aynı çerçevede ama satın alırken biraz şansa ihtiyacın var bazıları hatalı olabiliyor . bu bilgisayarda değil herşeyde geçerli birşey yardımcı olabildiysem sevindim :)

- - - Eklendi - - -

exper onboard ekran kartı birşey bekleme ondan oyun oynatmaz
casper harici ama oyun oynarsın ama caspere güvenilmez başka pcler bak derim
Onboard değil yanlış yönlendirmeyin sen nerde gördün 1 gb onboard ekran kartı hele i3 işlemcinin donanımında olan bi bilgisayarda ?

alpberk1

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim herkese.

hurol1

Üye
Exper :oke:

yusuf1998x

Üye
ikisini kıyadlarsak alttaki daha iyi ama casper marka pclere güvenme!

alpberk1

Üye
    Konu Sahibi
En çokda bana dimi ? :kop:aga ciddiyim ben bu işlerin içindeyim internet cafe işletmeniyim :D beni dinle paran boşa gitmesin

Eyvallah. VGA Chipset Modeli ne değiştirir neye yarıyor. Birde bu casper 1160 exper 1130 o civarlarda neden ?

Kadir Cem

Kadir Cem

Üye
Eyvallah. VGA Chipset Modeli ne değiştirir neye yarıyor. Birde bu casper 1160 exper 1130 o civarlarda neden ?
aga model işte :D birşeyi dğiştirmiyor 2 side 1 gb experdeki nvidia paylaşımlı casperdaki ati paylaşımsız zaten tek farkda bu exper :oke:

alembizim

alembizim

Üye
Onboard değil yanlış yönlendirmeyin sen nerde gördün 1 gb onboard ekran kartı hele i3 işlemcinin donanımında olan bi bilgisayarda ?[/QUOTE]

Ekran Kartı MarkasıINTEL

1gb onboard olmazmış...madem öyle ekran karti chipset üreticisi ati veya nvidia niye degil casper ati olarak belirtmiş...onboard işte eger kesin ikisinden birini alacaksan casper al en azından hd7350 var onboard degil exper gibi işlemcş ve ram e yük olmaz

- - - Eklendi - - -

aga model işte :D birşeyi dğiştirmiyor 2 side 1 gb experdeki nvidia paylaşımlı casperdaki ati paylaşımsız zaten tek farkda bu exper :oke:

yanlış yönlendirme yapmayalım experde harici ekran kartı yok ram ve işlemcinin bir kısmını kullanır ama casperda harici ekran kartı var ram ve işlemciden bagımsız olarak çalışır ram ve işlemci performansında bir performans düşüşü söz konusu degildir hd7350de çok iyi bir kart degil bilgine çok bişey bekleme ama experin onboardından iyidir.işlemci model ve markalar aynı ramler aynı casper mhz hızını belirtmemiş experde ekran led casper belrtmemiş...ben olsam bu iki seçenekten casper olanını seçerdim...

Kadir Cem

Kadir Cem

Üye
Onboard değil yanlış yönlendirmeyin sen nerde gördün 1 gb onboard ekran kartı hele i3 işlemcinin donanımında olan bi bilgisayarda ?

Ekran Kartı MarkasıINTEL

1gb onboard olmazmış...madem öyle ekran karti chipset üreticisi ati veya nvidia niye degil casper ati olarak belirtmiş...onboard işte eger kesin ikisinden birini alacaksan casper al en azından hd7350 var onboard degil exper gibi işlemcş ve ram e yük olmaz

- - - Eklendi - - -

yanlış yönlendirme yapmayalım experde harici ekran kartı yok ram ve işlemcinin bir kısmını kullanır ama casperda harici ekran kartı var ram ve işlemciden bagımsız olarak çalışır ram ve işlemci performansında bir performans düşüşü söz konusu degildir hd7350de çok iyi bir kart degil bilgine çok bişey bekleme ama experin onboardından iyidir.işlemci model ve markalar aynı ramler aynı casper mhz hızını belirtmemiş experde ekran led casper belrtmemiş...ben olsam bu iki seçenekten casper olanını seçerdim...[/QUOTE]

Tamam Kardeşim Sen Haklısın Casper Aldıktan Sonra Adam Kulaklarını baya çınlatıcak ..

alembizim

alembizim

Üye
istedigine sor işlemciler aynı ramler aynı ama ekran kartı olmayan bir bilgisayar seçmeyi kim ister experi al aç oyunu ram ve işlemciden kullansın mantılı ol biraz seçim onun istedigini yapsın inteli ekran kartı üreticisi yaptın...her i3 işlemcili bilgisayarda ekran kartı olmak zorunda degil...

alpberk1

Üye
    Konu Sahibi
Birde İntel Pentium hakkında düşünceleriniz öğrene bilir miyim ? Şimdi benim oynadığım oyunlar yeni çıkan oyunlar değil gta 4 gta san
ayrıca pawno gibi programlar adobe nin tasarım progralarını kullanıyorum. Bütçem 1000 tl civarlarında sizinde önerebileceğiniz pc türlerini bekliyorum . Yardımlarınız için herkese teşekkürler.

sena5135

sena5135

Üye
oyun oynayacaksan 2. ama 2.ninde markası kötü ondan dolayı 1. derim ama 1.de oyun oynamak sıkıntı