dilmenibrahim
Üye
Ben fabrika verilerini karşılaştırdım Lumia 1520'de bir kaç saat eksik kalıyor. Lumia 1520 iki günü güle oynaya çıkartıyorsa Lumia 930 da çok sorun çıkarmaz. Neyse yakında test ederiz ortaya çıkar Zaten
Yanlış yazdım Nexus 5 olacaktı.Ön yargı ile yaklaşmayın.Bende hiç hayatımda android kullanmadım.Sen şimdi bu karşılaştırmayı yaparak neden 1520'ye hakaret ediyorsun ki?
Senin fikrin ne?Nexus 5 ile karşılaştırılabilir tabi ama 4'ü görünce çok şaşırdım
Ben Nexus 5 den ziyade bütün firmaların amiral gemi modellerine baktıktan sonra 1520 satın aldım
Evet aldıktan sonra farkettimDoğru seçim yapmışsın
Nexus 5 kötü mü?Doğru seçim yapmışsın
Hangi cihazla karşılaştırdığınıza bağlı bu. Lumia 1520'ye karşı ise bizce evet. S4 gibi bir cihaza karşı ise Nexus 5 daha iyi.Nexus 5 kötü mü?
lumia 1520'ye karşı alınır mı android daaha önce kullanmadım.Windows Phone'dan kötü mü?Hangi cihazla karşılaştırdığınıza bağlı bu. Lumia 1520'ye karşı ise bizce evet. S4 gibi bir cihaza karşı ise Nexus 5 daha iyi.
Nexus 5 kötü mü?
Büyüklüğü sizi bozmuyorsa bunun dışında sıkıntı yaşamazsınız.lumia 1520'ye karşı alınır mı android daaha önce kullanmadım.Windows Phone'dan kötü mü?
Valla şu yorumlarınıza bakıyorum da 1-2 yıl devam eder gider bu konu.lumia 1520'ye karşı alınır mı android daaha önce kullanmadım.Windows Phone'dan kötü mü?
Lumia 1520 ciddi anlamda özel bir cihaz. Lumia 930 , Lumia 1520 ile ekran boyutu dışında farksız olarak gelseydi uzun bir süre rakipsiz olurdu ve iyi de satardı. Gerci bana göre 32GB hafiza yeterli oldugu icin SD karti eksik olarak görmüyorum. Beni tereddütte bırakan tek nokta bataryası. Onu da yakında görürüz artık. Ayrica OLED ekran farki da bence arti bir ozellik.Ben 930 nasıl merak ediyorum doğrusu bir teknik karşılaştırma birde geldi canlı elime alayım ama şunu söyleyebilirim yıllardır Nokia kullandım samsung da kullandım U serileri vardı 1520 gibi hiç birinde hissetmedim 920 bile telefon değil diyorum onun yanında Allahtan zaman zaman eşimden alıp kullanıyorum
sizce nexus 5 mi yoksa lumia 1520 mi mi tabiki ikinci el olarak soruyorumLumia 1520 ciddi anlamda özel bir cihaz. Lumia 930 , Lumia 1520 ile ekran boyutu dışında farksız olarak gelseydi uzun bir süre rakipsiz olurdu ve iyi de satardı. Gerci bana göre 32GB hafiza yeterli oldugu icin SD karti eksik olarak görmüyorum. Beni tereddütte bırakan tek nokta bataryası. Onu da yakında görürüz artık. Ayrica OLED ekran farki da bence arti bir ozellik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?