AndroidTR20
Üye
-
Konu Sahibi
-
Nasıl sola oluyor ace 2'nin ramde yükseknormalde sola ama sar degeri yuksek old. İcin ace2 diyorum
aynenNasıl sola oluyor ace 2'nin ramde yüksekama 800 mhz dual core onun dışında ikiside NovaThor chipset kullanıyor
ikisi arasında ace 2 bence
+1.
- - - Eklendi - - -
galaxy w ve galaxy ace2 dışındakilerin hepsini at listeden 2si arasında seçim yap
Optimizasyon yönünden Sola çok daha iyi.Ace 2 nin donanım gücünü düşüren tek durum bu bana göre.Nasıl sola oluyor ace 2'nin ramde yüksekama 800 mhz dual core onun dışında ikiside NovaThor chipset kullanıyor
Nasıl sola oluyor ace 2'nin ramde yüksekama 800 mhz dual core onun dışında ikiside NovaThor chipset kullanıyor
sola 1ghz cift cekirdek.ayrica 8gb dahili hafiza ve sony kalitesi.kamerasi,ekrani,tasarimi olsun.ace2nin ustunlugu sadece ram'i.ayrica performans olarak ta sola ustun.bunlardan dolayi oluyor
- - - Eklendi - - -
cok komikmis gercekten.nerde guluncekti?
Dahili hafızasına falan bakmadım kusura bakma haklısınsola 1ghz cift cekirdek.ayrica 8gb dahili hafiza ve sony kalitesi.kamerasi,ekrani,tasarimi olsun.ace2nin ustunlugu sadece ram'i.ayrica performans olarak ta sola ustun.bunlardan dolayi oluyor
- - - Eklendi - - -
cok komikmis gercekten.nerde guluncekti?
Dahili hafızasına falan bakmadım kusura bakma haklısın
Xperia Sola yükseltilebiliyor galiba 32 gb gsmarena'da öyle yazıyor. Xperia U yükseltilemiyor. Ama sar değeri nerdeyse tüm Xperia Cihazlarda var.sony neden sola gibi sari yuksek ve hafizasi az ve genisletilemeyen bir tel. uretti anlamadim
1'in altında olan cihazı bi tasarım ödüllü arc s'i biliyorumXperia Sola yükseltilebiliyor galiba 32 gb gsmarena'da öyle yazıyor. Xperia U yükseltilemiyor. Ama sar değeri nerdeyse tüm Xperia Cihazlarda var.
1'in altında olan cihazı bi tasarım ödüllü arc s'i biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?