sizce hangisi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ca_sus

Üye
    Konu Sahibi
sizce hangisi
SAMSUNG S5620 Monte yoksa 5800 xpressmusıc mi

Mobil İletişim

Mobil İletişim

Üye
Lafı bile olmaz tabiki 5800 ama biraz fazla paran varsa x6 derim :D

Necmati

Necmati

Üye
5800 tabikide samsung alma...

nokıa'dan şaşma :oke:

Anußis

Anußis

Üye
salla 5800ıda monteyide Paşa Paşa X6 Al

yav bide anlamıyorum birisi Samsungu över birisi Nokiadan şaşma der :D bi durun gardaşım

Anußis

Anußis

Üye
:D sus sus çaktırma

Revengeful

Emekli Yönetici
5800..

ca_sus

Üye
    Konu Sahibi
x6 ya okadar para verilmez kardeş yazık en fazla 450 felan veririm oda çokta napalım artık yorumlar için sağolun

Anußis

Anußis

Üye
N96ya vermissin :D neyse ama iki tane tercihin var onları yazmıssın ikisininde güzel tarafları var birinin sesi güzel diğerinin kapasitif dokunmatik ekranı var

ca_sus

Üye
    Konu Sahibi
ya kardeş n96 hataydı zaten pişmanım ama iş işten geçti tabi yada ben sıkıldım artık n96 dan zaten yurtdışından gelmişti ucuza geldi ondan aldım zaten

OğuzcanAbi

Üye
bence n96 ikisinede bedel ama tabii 5800 der,m

ca_sus

Üye
    Konu Sahibi
ya cebinde durmadan açılıyor çift taraflı sürgüsü olduğu için

OğuzcanAbi

Üye
:ehe o zaman n96 yı satma direk 5800 al ikisini de kullan bide alıp pişman olmak war

ca_sus

Üye
    Konu Sahibi
sende haklısında kardeş yavaş yavaş suyu ısınıyor bunun satacam sonra dan elimde patlamasın

Anußis

Anußis

Üye
aslında n96 kullanıcıları telefonlarından memnun kalıyorlar ama hayırdır heralde senin kullanış amacın biraz farklı yani müzikle falanmı ilgileniyorsun

Mobil İletişim

Mobil İletişim

Üye
Al 5800 kurtul problemlerden

Anußis

Anußis

Üye
batuhan oda şans işi aslında wavede alsan eğer fabrikada bir sorun var yinede problemin cıkıyor ... şanslıysa sorunsuz çıkar :)

ca_sus

Üye
    Konu Sahibi
ya kızaklı ya 2 kere film parası verdim hep filmi bozuluyo onunla uğraşamam devamlı paramı verecem ya ben öle pek telle uğraşmıyorum zaten artık büyük geliyo 5800 işimi fazlasıyla görür diye düşünüyorum dokunmatik olmasıda biraz ondan alayım diyorum tavsiye edersiniz dimi

Anußis

Anußis

Üye
valla aklına 5800 daha uygun geliyor sanırım alırken kasa açıklıgına dikkat et sorun yoksa temizdir ;) şimdiden hayırlı olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...