Telefon Tavsiyesi Sizce hangisi almalıyım ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

macocan

Üye
    Konu Sahibi
Sizce hangisi almalıyım ?
Arkadaşlar yeni telefon alıcam. Aşağıdakiler arasında kararsız kaldım, hepsinin değişik özellikleri var. Yardım ederseniz sevinirim.

Nokia E7
Nokia N8
Nokia X7
Samsung I9100 Galaxy S2
Sony Ericsson Xperia Arc
HTC HD7
HTC HD7 Pro
HTC HD2
LG P990 Optimus Speed
LG P920 Optimus 3D

Arkadaşlar telefonlar bunlar. Başka önerileriniz varsa yazabilirsiniz. Şimdiden teşekkürler.

blade__7

blade__7

Üye
Nokia E7 (h) Nokiadan şaşmıcaksın symbian olsa bile :oke:

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Galaxy s2. Eğer telefonun şeklini beğenmezsen HTC Sensation'a dabakabilirsin.:oke:

• Beğen
Tepkiler: silver021
silver021

silver021

Üye
ponduss arkadaşım diyeceklerimi kopyalamış atmış sana aynen bende ona katılıyorum.
nokia E7 demiş bir arkadaş. arkadaşım herhalde nokia E7 nin C7 modelinin sadece klavye eklenmiş hali olduğunu bilmeden söylemiş. donanımı en rezil cihazda herhalde nokialardan çıkıyor. ama diğer saydığın tüm telefonların donanımlara gayet yüksek.
özellikle sana HTC sensationı şiddetle tavsiye ediyorum. alırsın gönül rahatlığıyla 5 yıl kafan rahat kullanırsın.
ama nokia alırsın duvarda parçalarsın benden söylemesi. çünkü artık öyle bir piyasada HTC ilerleme kaydettiki dur demek imkansız. :naughty:

uribaju

uribaju

Üye
ponduss arkadaşım diyeceklerimi kopyalamış atmış sana aynen bende ona katılıyorum.
nokia E7 demiş bir arkadaş. arkadaşım herhalde nokia E7 nin C7 modelinin sadece klavye eklenmiş hali olduğunu bilmeden söylemiş. donanımı en rezil cihazda herhalde nokialardan çıkıyor. ama diğer saydığın tüm telefonların donanımlara gayet yüksek.
özellikle sana HTC sensationı şiddetle tavsiye ediyorum. alırsın gönül rahatlığıyla 5 yıl kafan rahat kullanırsın.
ama nokia alırsın duvarda parçalarsın benden söylemesi. çünkü artık öyle bir piyasada HTC ilerleme kaydettiki dur demek imkansız. :naughty:
E7 ile C7 nin ne alakası var neden bahsediyosun sen birkere şekil olarak e7 n8 e benziyo :hmmm

!SO

!SO

Üye
Galaxy S2 :oke: bence en iyisi bu...

fireman87

fireman87

Üye
LG P920 Optimus 3D = Dün reklam filmlerini izledim 3D özellikleri çok iyi.. Optimus black alıcam bende bikac soru işaretine daha açıklık getirdiğimde.

OğuzcanAbi

Üye
galaxy s2 bencede android bi kere

technoblue

technoblue

Üye
lg p920 3d derim ben. ilk gözlüksüz 3d izleme teknolojisine sahip telefon. ayrıca fiyatı da daha uygun.

blade__7

blade__7

Üye

pardon arkadaşım orada dün gece yazmıştım uykuluydum tabi yanlslık oldu E7'i C7 olarak algıladımda ama tek diyeceğim var bu zamana kadar nokia vardı hepte öyle kalıcak symbian diye yavas olabilir ama malzeme kalitesi bütün markaları 2ye katlar :oke:

hoss

hoss

Üye
galaxy s2 veya xperia arc , nokiaları salla gitsin

pasha14

pasha14

Üye
Eğer klavye'li bir telefon istiyorum diyorsan E7 al ama kamerası yüksek olsun diyorsan N8 al. Ben müzik dinleyeceğim diyorsan X7 al telefonda 4 adet hoparlör var. Senin telefonu nasıl kullanacağına bağlı.

Masha

Masha

Üye
Sanırım bunların arasında en iyi olanı 3D teknolojisiyle Lg Optimus serisi gerçekten cezbedici. Üstüne üstlük tasarımıda harika! Galaxy S2 de iyi onda da bir problem yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...