valla arkadaşım kamerada sonyericsson'un ''k'' modelleriyle hiç biri kıyaslanamaz.
ister 2 megapiksellik
ister 3.2 megapiksellik
ister 5 megapiksellik olsun
fotoğraf çekmede ve ekran görüntüleriyle hiç bir telefon bu markaya yetişemez.
"Ben telefonda önce kameraya önem veririm" diyen arkadaşlar, Sony Ericsson'dan şaşmamalı. Özellikle K 850 ve K 790 bu iş için üretilmiş diyebilirim. N95'de iyi çekim yapar; ancak mercek kalitesi denildimi, işte orada SE'nin eline kimse su dökemez. Adamlar mercek olayında Nokia daha emeklerken tur bindiriyorlar. 5 MP olayı da yanıltmasın. Haaa, symbian eksikliği, estetik hatları açısından tartışmalı olsalar da yiğidin hakkını da yiğide vermek gerekir. Kamera denildi mi işi ehline bırakcaksın.
Arkadaslar herkes 5mp diye n95 basa yazmıs nede olsa adı var Benim telefonum k790i gunduz cekiminde esitler gece cekiminde gelsin bakalım o n95 benim makinanın resimlerini gorsun flashı gozunu alır adamın
Yanlış anlaşılma olmasın, kimseye hakaret etmek kastım yok; ama N serisini öne sürenler; ya hiç SE K790'ı eline almamış; ya da markaya aldanmıştır. Kaldı ki, yukarıda da dediğim gibi SE bu işin Mercedes'idir. Mercedes dururken de ben Renault'a binmem arkadaş. Binen arkadaşların da kendi tercihidir.