Sizce Hangi Telefonu Satın Alayım?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

atel

Üye
    Konu Sahibi
Sizce Hangi Telefonu Satın Alayım?
Mrb arkadaşlar.
Cep telefonu alacağım fakat bir türlü marka ve model belirleyemedim. Telefonumda aşağıdaki belirgin özellikler olsun istiyorum ve fiyat aralığım da 500-600. Yardımcı olursanız çok makbule geçer.

-Android işletim sistemi
-600+ mhz işlemci
-512mb ram
-3.2 ve üstü kamera
-Flash ve java desteği
-Dokunmatik ekran

tron45

tron45

Üye
slm bence htc neden yakında 4g başlayacak .yinede karar senin

61semih

61semih

Üye
galaxy gio 800mhz işlemci androit2.2, 3mp kamera otofokus ve gulucuk tanımlama 3,2ink kapasitif multıtouch ekran fiyatıda 550 tl teknosada.bu fıyata bundan ıyı telefon bulamazsın turkıyede

hüseyinyalcin

Üye
Wave 2 :oke:

Utku

Utku

Üye
Galaxy gio:D

ricardo45

ricardo45

Üye
512 mb ram demiş arkadaşımız.çok önemli değilse bu gio tabii ki,fiyat-performans iyi

61semih

61semih

Üye
wave demıssınızde arkadas androıtlı telefon ıstedıgı ıcın wave hıc demedım bırde 600 tl cıvarında degıl wave bıldıgım kadarıyla.p/f de gio nun ustune yok sanırım galaxy fit ten neden daha ucuz bu anlamıs degılım:hmmm

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
Fıt ile gio yı öneririm bide wıldfıre adam android diyor siz gidip wawe 2 diyor siz bada nızla kalın biz androidlimizle:evet:

eaagent

eaagent

Üye
Arkadaş direk atlamış :D Wave 2 android değil ve fiyatı 800 -1000 lira arası :D

Febris

Febris

Üye
htclerden bisey al

TADAHIKO

TADAHIKO

Üye
google android

mangdaşire

mangdaşire

Üye
bende gio öneririm.ace de var ama flaş desteklemiyor diye biliyorum.

dufy85

dufy85

Üye
LG optimus me öneririm. şuan kullanıyorum ve aradığın özelliklerin hepsi mevcut. android froyo.......

fiyatıda diğerlerine göre uygun sayılır :oke:

technoblue

technoblue

Üye
LG optimus me öneririm. şuan kullanıyorum ve aradığın özelliklerin hepsi mevcut. android froyo.......

fiyatıda diğerlerine göre uygun sayılır :oke:

@dufy85 iyi bir tercih sunmuş. LG optimus me vermiş olduğun fiyat aralığından daha ucuza satılıyor. 450 civarında olmalı yanlış bilmiyorsam. istediğin tüm özellikler mevcut içerisinde. diğerlerine göre uzun batarya ömrü de cabası.

buket2

buket2

Üye
optimus me iyi bir seçenek bence de...arkadaşlara katılıyorum... fiyat konusunda alabilceğin en iyi smartphonelerden biri...

dufy85

dufy85

Üye
teşekkürler:oke:

Starsley

Galaxy gio al gitsin...

Kingmortall

Kingmortall

Üye
sony ericsson xperia x10 mini pro öneririm kardeş 600 mhz hız android işletim sistemi 5 mp kamera wlan ve daha fazlası 600 lira

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt