Sizce Hangi Telefonu Almalıyım ?

Sponsorlu Bağlantılar

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
Baktımda şu an optimus me'nin fiyatı 370 lira, 20 tl daha veremiyosan diyebiliceğim bişey yok, wawe'dan sıkılmışsın corby'den 2 kat daha sıkılıcaksın. Optimus me'de android 2.2 froyo işletim sistemi var sürekli oyun ve uygulama indirirsin sıkılmazsın yani. Ayrıca o fiyata android 2.2 işletim sistemi olan telefonda bulamazsın, hadi iyi forumlar.

normalde 300tlye telefon modeli arıyodum daha sonra 350tlye çıkardım. şimdide 370e çıkar diyosun :bilmm
..bu gidişle playstation 2 alamıcam :d:

fireman87

fireman87

Üye
normalde 300tlye telefon modeli arıyodum daha sonra 350tlye çıkardım. şimdide 370e çıkar diyosun :bilmm
..bu gidişle playstation 2 alamıcam :d:

:ehe Vallahi dostum ben sana tavsiyemde bulundum, corby felan alırsan başın ağrır yani, bu zamandan sonra android'li bi cihaz almak en mantıklısı :oke:

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye

:ehe Vallahi dostum ben sana tavsiyemde bulundum, corby felan alırsan başın ağrır yani, bu zamandan sonra android'li bi cihaz almak en mantıklısı :oke:

corby pro'nun klavyesi hoşuma gitti. ama haklısın waveden sıkıldıysam corbyden de sıkılırım :ehe
neyse dostum 2.el telefonlarada bakmak lazım :oke:

Ocean258

Ocean258

Üye
nokia alma bence android varken symbianlı bı telefonla ugrasmana gerek yok.. yazık olur verdıgın paraya.. bı kac arkadas tavsıye ettıgını gordum bencede optimus me ye bakabılırsın benım eskı telefon. tasarım,hız,wifi hızı, ekran kalitesi ve parlaklıgı gayet iyi fiyatına gore en iyi smartphone'lardan bence.. tavsiye ederim

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
Başka telefon tavsiyesi ..? :hmmm

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
:islik

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
arkadaşlar nyse en iyisi telefoncuya gidip incelemek :oke: