Öneri Sizce hangi tableti almalıyım ?

Sponsorlu Bağlantılar

EMİN EMRE

EMİN EMRE

Üye
    Konu Sahibi
Sizce hangi tableti almalıyım ?
Eger sebebiyle söylerseniz sevinirim.

ahmetcalabala

ahmetcalabala

Üye
android tablet alma çünkü tablete özel uygulama az.Onun yerine ipad al daha iyi olur.
Tabiki önce ihtiyacını iyi tespit etmek lazım.
Eğer tableti kitap okumak için alıyorsan tavsiyem alma çünkü gözü mahfeder kitap için readerlar var nook veya kindle hem daha ucuz..
Eğer oyun ihtiyacın varsa gene tabletten uzak dur çünkü ne androidde ne de ipadde kaliteli oyun var.Bir çok oyun denedim bi batman ve dead triggerın başları sardı onlarda bir noktadan sonra acayip sıkıcılaştı oyun için ikinci el psp al emülatörü var tablette ama yasal değil ve oyunlarla beraber kul hakkına tecavüz edersin...
Ama eğerki dersen benim içün internet ve bazı işe yaramaz uygulamalar birinci derecede önemde o zaman tablet al ama fazla parada verme tavsiyem ikinci el ipad2 veya küçük ekran uygunsa ipad mini her ihtiyacını görür

cpt_nofear

cpt_nofear

Üye
Kesinlikle iPad bence

kapakli511

kapakli511

Üye
Tableti eğer merak için alıyorsan sakın alma bir yerden sonra sıkıyor tablet telefon gibi değil

The SLayeR

The SLayeR

Üye
tablet alıcaksan ipad derim bi android sever olrak

anılbaran

anılbaran

Üye
yeğenim ipad mini al derim .Tablette iyi gider

EMİN EMRE

EMİN EMRE

Üye
    Konu Sahibi
Tavsiyelerinizi dinlicem ben tableti hem internet hemde azıcık oyun için alıcam az özellik li olursa ön kamera sım takılma vb. özelliliği falan filan tavsiyeleinizi dinlicem tabiki kasma proplemi olmasın tabiki ram mı fazla ve işlemcisi hızlı olsun max fiyat 1500 ne alıyım

Emre

Üye
edit.

Son düzenleme:
EMİN EMRE

EMİN EMRE

Üye
    Konu Sahibi
APPLE 4.NESIL IPAD-16GB WIFI-SIYAH-9.7''RETINA-BLUETOOTH buna ne dersiniz

ahmetcalabala

ahmetcalabala

Üye