Sizce Galaxy Ace Almalımıyım?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
alien97

alien97

Üye
    Konu Sahibi
Sizce Galaxy Ace Almalımıyım?
Arkadaşlar Galaxy ace almayı düşünüyorum fakat aldıktan sonra pişman olurmuyum?
(Özellikle ace) kullanıcıları telefonunuzdan memnunmusunuz?

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Bütçeni söylersen daha iyi bir cihaz önerebiliriz sana.

alien97

alien97

Üye
    Konu Sahibi
maksimum 700 tl.

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
150 TL ekleme şansın olursa Xperia Neo V alabilirdin.Çok daha iyi bir cihaz Aceden.Ama ekleyemem diyorsan Ace de iyi cihaz.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Biraz 700'ü geçkin ama fiyatını edecek bir cihaz.SE Xperia neo v.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
[QUOTE="ForeverAlone";4248452]150 TL ekleme şansın olursa Xperia Neo V alabilirdin.Çok daha iyi bir cihaz Aceden.Ama ekleyemem diyorsan Ace de iyi cihaz.[/QUOTE]

150 TL'ye gerek yok,daha ucuzu var.

estorak

estorak

Üye
Ace den şikayet eden çok kullanıcıya rastladım fakat Neo V kullanıp da sorun yaşayan görmedim. Senin için en iyisi Neo V olacaktır sakın yanlış seçim yapma :)

alien97

alien97

Üye
    Konu Sahibi
Evet xperia neo v güzel telefonda o telefon bana biraz fazla gelir zaten annemi ikna edene kadar canım çıktı başka hangi telefonları önerirsiniz.

----------Eklendi @ 19:06:09 ---------- Yazıldı @ 19:02:38 ----------

Ace den şikayet eden çok kullanıcıya rastladım fakat Neo V kullanıp da sorun yaşayan görmedim. Senin için en iyisi Neo V olacaktır sakın yanlış seçim yapma :)

Bende Ace alacaktım çoğu kullanıcı iyi yönde yorum yaparken sonradan kötü yönlerinin olduğunu farkettim biraz telefondan soğudum genelde neo v öneriyolar ama bana fazla geleceğini düşünüyorum.

TeAmo42

TeAmo42

Üye
neo v vatanda 799 tl. Ama indirim yakalarsan 720 ye geliyor.

alien97

alien97

Üye
    Konu Sahibi
Sony ericsonun android arayüzü bana biraz değişik geliyor bide rom olayı var o yüzden pek bi sıcak bakmıyorum daha doğrusu telefonu inceleme fırsatım olmadı en iyisi biraz daha beklemek.

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
150 TL'ye gerek yok,daha ucuzu var.

akakçeden alışveriş yapan kullanıcıların %10'u memnun.Kargolu garantisi doğru düzgün olmayan cihazları gösterip milletin başını yakmayın.Gitsin teknosa darty bimeks media markt fiyatlarına göre hareket etsin.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
alacaksan ben satıyorum galaxy ace 500 lira jletin üstündedir daha 1 ay oldu alalı kullanamadıgım için satıyorum

alien97

alien97

Üye
    Konu Sahibi
Fiyat peşinmi bide garantisi mevcutmu telefonun.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
Fiyat peşinmi bide garantisi mevcutmu telefonun.

23 ay garantisi var + 1 sene sigorta yaptırdım yani 3 sene kullanabilirsin rahatça

telefon bu evet pesin

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Yapma kardeşim ace alırsan büyük hata edersin.rami bit kadar hemen şişiyor.kamera berbat.hd oyun yok.ideos x5 ondan iyidir.

alien97

alien97

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim verdiğin bilgi için bende vazgeçtim galaxy ace almaktan biraz daha para biriktiririp neo v alırım heralde.

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Neo v güzeldir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt