Sizce Forum Nedir?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DefectoR

Konu Sahibi
Sizce Forum Nedir?
Arkadaşlar burda olduğunuza göre foruma takılıyorsunuz. Peki sizin için forum nedir? herkes fikrini yazarsa güzel bi paylaşım konusu çıkar hem böylece maxi hakkındaki düşünceleri de biraz öğrenmiş oluruz...

Bana göre;

Kim öğrenciler geliiiir, mezun olur gider, güzel anıları ile, kimi öğrenciler okulun kurallarını ihlal eder okuldan uzaklaştırılır. Kimileri de hababam sınıfı misali bu okulda kalıcıdır, bu okulun diğer okullardan tek farkı başımızda hocalarımızın bulunmaması ve devamsızlık sorunumuzun olmaması, kendi kendimize öğreniyor ve paylaşıyoruz sevincimizi, hüznümüzü, bize düşen bu okulu en iyi şekilde var olması için çabalamak. En son yaptığım izmir buluşmasında Ahmet abimiz şöyle bir kelime söyledi, "Ozan artık maxi senin şahsından çıktı artık bu site herkesin oldu" bunu söylemekteki amaç bu sitenin tek bir kişiye değil hepimize ait olduğudur. Kimse kendi malına zarar vermek ister mi?

thebora

Üye
Ben burada bir arkadaş ortamının,bir ailenin sıcaklığını görüyorum.Tabiki Maxicep hepimizin,hepimiz bu geniş ailenin parçasıyız.Hepimizde bu anlayış olduğu sürece herşey çok çok güzel olacaktır.

__Midas__

__Midas__

Üye
Ben 1 yıldan belki daha fazla zamandır buraya ve birkaç forum sitesine daha eski zamanlardan beri üyeyim ama devamlı girdiğim,2 site var biri burası,diğeri daha büyük belki en büyüğü,
ikiside forum ,ama burdan aldığım başka,burda arkadaşlık havası var,seviyorum burayı,aile gibi oldu,
say buraya girenlerin isimlerini deseler (genel olarak) sayarım,.
Burası çok güzel bir forum,benim anlayışım bu,ben forumu dosya deposu olarak görmüyorum.

BOSCH

BOSCH

Üye
forumlara
bilgi paylaşımı ve
prolar için felan
takılırım
bazende ölesine

yani bence
forum
paylaşımdır

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Forum mu ? Ne yani Murat abi sana bunu mu açıklayacam...! Çok basit...

www.maxicep.com yeterli sanırım. :)

jöly

Üye
ben burayı forum olarak yani sadece bir site olarak görmüyorum..burası benim ikinci ailem gibi..yeri geliyor sevinç ve üzüntülerimizi paylaştığımız,yeri geldiğinde bilgi ve tecrübelerimizi paylaştığımız bir aile ortamı olarak görüyorum..benim nete kavuşmamla buraya üye olmam aynı zamanda oldu ve burası benim ilk gözağrım...başka yerlere de üye olsam buranın atmosferi bambaşka....iyiki varsın :maxicep:

jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
değişiklik

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
Zaman Harcamak,

irun

irun

Üye
zaman değerlendirmek..:ok2:

omayra

Üye
Sitenin müdavimlari kadar eski olmasam da, bir kaç kere üyeliğim tamamen yok olup yeniden üye olsam da, burası hani ne bileyim, insanın dışarıdan evine girdiğinde duyduğu hisse benzer bir his veriyor bana. Diğer sitelerde sanki misafirliğe gitmişim de birazdan kalkmam gerek huzursuzluğunu ve yabancılığını hissediyorum. Gülüyorum, eğleniyorum, öğreniyorum, kızıyorum bazen, şaşırıyorum.. Velhasıl, yaşamımın bir parçası burası.. Teşekkürler bu hisleri yaşatan herkese :)

D3N1Z

D3N1Z

Üye
Forum Paylaşımdır ve bilgiyi saklamak yersizdir bilgi paylaşdikça çoğalir ve bu bilgiler paylaşip çoğaltildigi yerdir...

dokuzharf

dokuzharf

Üye
D3N1Z iyi demiş.. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt