Sizce en mantıklı karar bu mu ? Maxicep uzmanları yardımınıza ihtiyacım var !

Sponsorlu Bağlantılar

fatihcan85

Üye
    Konu Sahibi
Sizce en mantıklı karar bu mu ? Maxicep uzmanları yardımınıza ihtiyacım var !
Arkadaşlar malum benim pc pert özellikleri söyleyince acıyacaksınız bana : Pentimum 4 2.0 ghz ATI Readon x1050 512 mb ekran kartı 2 gb ram ve termal macunu eskimiş ölmüş desek yeri kasıyo filan diyorum ki o kadar yıl ttnet liyiz bu kampanyayı duyduk acaba alsammı diye düşünüyorum. The New Ipad ttnette satılıyormuş. Alsam nasıl olur ? bu takoz pc nin yerini tutarmı ? İnternet'e gireyim bi kaç oyun oynayayım yeter. Benim diğer oyunları pc de oynarım cs mc gibi oyunları ve kamerası gibi özellikleri için bu fiyat uygun mu ?

=

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Tabiki Yerini Tutar .. Magazada Ne Oyunlar Varrr .. =]

Samet.25

pc gene iyi senin benımkı 1.40 ghz 760mb ram .d ekran kartı 64 mb :D :D İpad hem pc nın yerını tutar hem tutmaz ben bu pc yı 2.el aldım daha yenı sadece nete gırmek bıda rom atarken bazıları hatalı oluyo tel acılmıyo odın kullanmak için kısacası pc de duracaksa kı duracak dıon al bence oyun oynarsın pc oyunlarından zevklı oyunlar var artık marketlerde

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Ekran kartımız bile aynı senin ram benimkinden yüksek :D ama işlemcim p4 3.0 :pro:

cena4747

Üye
Tamam konuyu hortlattırmış diceksiniz ama söylemeden geçemeyeceğim.Öncelikle marka almanızı değil toplama (isteğinize göre) Yaptırmanızı öneririm.çünkü markalarda illa birşey çıkar.Benim PC exper celeron 2.6 ghz 2 gb ram 18'5 inch led monitör geldi.ama ekran kartsız geldi.Bende uğraş vere vere 100 tl ye ATİ Radeon 2 GB ekran kartım var. 2000 lere kadar çözünürlük var fakat monitör sadece 1366x768 çözünürlüğe el veriyor. İpad aldıysanız kutlarım.Fakat 700-800 TL gibi bir bütçeniz varsa uçak (Hızlı Bilgisayar) yaptırmanızı öneririm.İyi Günler