Sizce EN İYİ online oyun nedir_???

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce EN İYİ online oyun nedir

• Kullanılan toplam oy
    5
  • Anket kapatılmış .
ash54

ash54

Üye
Poiny Blank nerde :=)

PYTHONs

Üye
Forever call of duty 4 beni xfdan bilen bilir pasha|ayyildiz namidiger pasha|HitmaN

WitchKing

Üye
knight onlineee

lolaman

lolaman

Üye
GTA IV diyorum internet cafede online oynamıştık LAN üzerinden ama windows live ile dünya çapında da oynanabiliyormuş :D

- - - Eklendi - - -

GTA IV diyorum internet cafede online oynamıştık LAN üzerinden ama windows live ile dünya çapında da oynanabiliyormuş :D

balcolu

balcolu

Üye
Cs 1.6

anilari35

anilari35

Üye
İstanbul Kıyamet Vakti

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
silkroad online :oke:

skynet

Üye
flatout2 online :naughty:

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
WoW falan nerde neden sadece 2 oyun var :hmmm

• Beğen
Tepkiler: 1STayTRue35
gs6128

gs6128

Üye
http://warkingdoms.com/?ref=invite&inviter=wk3._2782 bu oyun fena değil

sasasahamza

Üye
SİZ HİÇ AİRRİVALS DUYMADINIZ HERHALDE. Bi video felan açın. Dedikleriniz bebe oyunları

Ulysseus

Ulysseus

Üye
Yav allah aşkına. Sadece 1 kişimi S4 League oynuyor. Yapmayın bee. :D S4 League yi değişmem hiçbir oyuna. :D

sasasahamza

Üye
s4 iyi oynadım. ama gunz daha iyi ondan. Aynı onun gibi

Jelly_Bean

Jelly_Bean

Üye
Knight çocukluğumun oyunu 9-10 yaşında oynardım be bu oyunu.Büyük abiler 1.servere sokana (o serverin 1. bölümüne) para falan verirlerdi.Servere tek atıp girmenin verdiği duygu başkaydı.Gerçekten oyun grafikleri güzel olmasada o sıcak havası clanların dostluğu ve muhabbeti kısacası chat sistemi gerçekten iyiydi.Sonra bu pvp serverler yaygınlaşınca knight online değerini kaybetti diye düşünüyorum.

Silkroad ise gerçekten grafikleriyle göz kamaştıran bir oyun.Güzel efekler ve skill ağacının bolluğu baya iyi olmuştu fakat bu oyunda beni tatmin etmeyen tek şey savaş sistemiydi ne bileyim ko daki gibi çatışma havası yoktu ortada.

Sonuca gelirsek ben knight online diyorum fakat silkroadın grafikleri ile knight onlinenin savaş havası ve muhabbet sıcaklığı birleşirse dünyanın en iyi online oyunu olur diye düşünüyordum.(Tabiki geliştirilerek)

Edit: Bugüne kadar hiç s4 oynamadım fakat bolca oynayanları izledim değişik bir oyun fakat ben beğenmedim.

.Geography.

.Geography.

Üye
Maestia online var. Çok şahane. 7 yıl knight oynadım sıktı bıraktım. Gelin maestia ya gayet güzel bir oyun. Gelen olursa beklerim.
Nick:SecoNDLifeTR Server:PECTUS

RecepBerkA

RecepBerkA

Üye
S4 3 yildir oynuyorum :bud:

Metin MF

Metin MF

Üye
5 yıldır metin2 oynuyordum, artık son 5-6 aydır hiç oyuna girmedim. tadı yok artık.

thesercan

Üye
Bence en güzel online oyun 3D counter strike oyunu. Sunoyun.com da var bak ordan oynayabilirsin

Üst Alt