Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sizce En Iyi Hafıza Kartı?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
denizyalcin
Üye
Konu Sahibi
Sizce En Iyi Hafıza Kartı?
Bence TransFlash...sizce en iyi hangisi?
turgay89
Üye
ben mmc kullanıorum .. digerleri hakkında pek fikrim yok. mmc nin bi yamugunu gormedim 2 senedir.. insallah gormem de..
Gokhan43
Üye
Önemli bir kart türünü atlamışsınız.
Memory Stick Ben listeye ekleyeyim.
-------
Ben de Memory Stick diyorum
Dark saga
Üye
bende memory stick diyorum
slayer
Üye
miniSD diyelim... ne kaybolacak kadar küçük; ne de taşınmayacak kadar büyük...
van_hoijdonk
Emekli Yönetici
Tamamda neyine göre en iyis seçecez ki..?
Boyut dersen T-Flash var mini sd var ama hız olarak dersen markadan markaya değişiyor açıkçası neye göre seçeceğimizi anlamadım..
ChavRash
Emekli Yönetici
Performans, dayanıklılık, kullanılabilirlik açısından seçim yapalım. Eğer arkadaşın başka düşünceleri varsa yazabilir.
PcM@STéR
Üye
Kingston marka flashbelle'lerde Toshiba Chip kullanılıyor.
Anket biraz eksik olmuş. yani herkez ihtiyacı doğrultusunda kart alır.
Marka Anketi Düzenlemek daha doğru
enigma
Üye
mmc tekeli kendine eline aldı nokia sayesinde ve bugün hangi telefoncuya hangi bilgisayarcıya giderseniz gidin mmc ve aksesuarlarını bulabilirsiniz bu yüzden benim tercihim mmc ama diğer kartların mmcye göre daha hızlı okuma ve yazma özelliği olduğu kesin. teknoloji insanların kolaylığı içindir zor bulunan ve zor kullanılan ama iyi olan bişeyi tercih etmek gerçekten bana yanlış geliyor sizlere öyle geleceğinden eminim
DeLmIrA
Üye
marka desen anlicamda neye göre en iyi benim telefon mmc desteklio gidipte ben buna memory stick takamamki hangi makına hangi türü destekliyosa ona göre alırsın takarsın hepsi o..gereksiz bi anket bence
RockFord Fosgate
Üye
bence memory stıck pro lar en ıyı kartlar ama anket bıraz eksık sankı!!!