Sizce En iyi Cep Telefonu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ibrdd

Üye
    Konu Sahibi
Sizce En iyi Cep Telefonu
Arkadaşlar şu an için en iyi telefon sizce hangisi?
Sadece performans ve fiyat\performans olarak iki seçenek verirseniz daha memnun olurum. Hem ilgilenen arkadaşlar varsa onların da işine yarayabilir.

Gamerjex

Üye
isteklere göre değişir.

By_Casparov

By_Casparov

Üye
fiyatının üstünde bir kaliteye sahip telefon==> C6-01
Performans bakımından en iyi telefon==> samsung gs s2

Gamerjex

Üye
  • Beğen
Tepkiler: 61semih
By_Casparov

By_Casparov

Üye
500 tl ye daha iyisini gösterde bilelim bilader

61semih

61semih

Üye
500 tl ye daha iyisini gösterde bilelim bilader
iyi kişiden kişiye değişir kardeşim senın ıcın kamera onemlıdır benım ıcın işlemcı gucu,senın ıcın ekran cozunurlugu onemlıdır benım ıcın uygulama oyun sayısı ve kalıtesı
yanı sana gore c601 bu paraya en ıyısıyken bana göre galaxy gio en iyisi
ikiside yanlş değil.cunku bırbırlerıne gore + ları - leri var,senın tercıhıne gore c601 daha ıyı bana gore herhangı bir android 2.2 li telefon..
umarım anlatabılmışimdir

performans olarak galaxy s2i,htc sensation,htc evo 3d,ayfon4s aklıma gelen ılk telefonlar.
p/f olarak senın tercıhlerıne baglı volkana demek ıstedıgımde burda yıne geçerli.
ama bu forumdakı genel kanaate göre ideos x5,galaxy gio,nokia c601 p/f olarak en ıyı üçlü

• Beğen
Tepkiler: Gamerjex

Gamerjex

Üye
galaxy gio ve ideos x5 tamam ama ben hala c6-01 bu telefonların yanından geçemez diyorum. ben mesela uzun yol otobüsüne binip sıkılınca çıkartırım galaxy gio veya ideos x5 açarım oyunları girerim internete zaman nasıl geçmiş anlamazsın :) yolda kamerası iyi olsa ne olurki..

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Donanımsal olarak Gio'nun C6-01'den 120 mhz fazla işlemcisi dışında üstün hiçbir yanı yoktur. alt-orta-üst olarak nitelendirilen segmentleri de kendi arasında 3 seviyeye böldüğümüzde C6-01 ve ideos x5 üst segmentin 1. seviyesidir. Gio ise Orta segmentin 3. seviyesidir. Aksini iddaa etmek komik sadece oyun bolluğuna göre telefon sınıflandırılması yapılmaz çoluk çocuk oyuncağı değil neticede smartphone olduğundan genele bakmak en iyisi.
f/p olarak C6-01'i ya da 1 ghz işlemcili nispeten 3.5 inch ile daha büyük bir ekran sunan dünyanın en parlak ekranına sahip Nokia 603'ü tavsiye ederim iki telefonun da fiyatları hala daha ötv'ye rağmen iyi. Ancak Gio kendi sınıfında başarılı olsa da malesef 600-650 tl aralığında olarak f/p çizgisinden epey sapmıştır. Bunların dışında fiyata bakmaksızın en iyi performans tabi ki Iphone 4S. Ama en iyi performansa da fiyat/performans dengesinde bakarsak Apple bu konuda baya baya uzak olduğundan tabi ki Samsung Galaxy SII.

Gamerjex

Üye
Donanımsal olarak Gio'nun C6-01'den 120 mhz fazla işlemcisi dışında üstün hiçbir yanı yoktur. alt-orta-üst olarak nitelendirilen segmentleri de kendi arasında 3 seviyeye böldüğümüzde C6-01 ve ideos x5 üst segmentin 1. seviyesidir. Gio ise Orta segmentin 3. seviyesidir. Aksini iddaa etmek komik sadece oyun bolluğuna göre telefon sınıflandırılması yapılmaz çoluk çocuk oyuncağı değil neticede smartphone olduğundan genele bakmak en iyisi.
f/p olarak C6-01'i ya da 1 ghz işlemcili nispeten 3.5 inch ile daha büyük bir ekran sunan dünyanın en parlak ekranına sahip Nokia 603'ü tavsiye ederim iki telefonun da fiyatları hala daha ötv'ye rağmen iyi. Ancak Gio kendi sınıfında başarılı olsa da malesef 600-650 tl aralığında olarak f/p çizgisinden epey sapmıştır. Bunların dışında fiyata bakmaksızın en iyi performans tabi ki Iphone 4S. Ama en iyi performansa da fiyat/performans dengesinde bakarsak Apple bu konuda baya baya uzak olduğundan tabi ki Samsung Galaxy SII.

çocuklarmı telefonda oyun oynar? ben android telefon alıp tablet gibi kullanmak varken neden kalkıp symbian c6-01 alim? neyse kardesim semihin dediği gibi sana iyi gelen bana kötü gelebilir..

61semih

61semih

Üye
çocuklarmı telefonda oyun oynar? ben android telefon alıp tablet gibi kullanmak varken neden kalkıp symbian c6-01 alim? neyse kardesim semihin dediği gibi sana iyi gelen bana kötü gelebilir..
yeterınce acık yazdıgımı dusundum ama ne demek ıstedıgımı anlıyamayanlar oluyor
mılyar dolarlık oyun pazarını coluk cocuk işi olarak değerlendirmek buyuk bir yorumun sonucu olsa gerek

Uruloki

Uruloki

Üye
iyide oyunları gio da chanfire 3d ile açıyorsun galiba gpu faktörü nerde

y n s c n

y n s c n

Üye
İlk mesaja bakarak cevap yazıyorum ; Donanımsal olarak en iyi telefon su an nexus'tur. Ondan sonra optimus 3D geliyor..

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
tasarım ve yazılım açısından N9'un üstüne tanımam:good: ama donanım açısından bir şey diyemem yine de 20 uygulama birden açabilen 1 ghz işlemcili telefon olduğuna bakarsak donanımına en iyi stabile olmuş yazılımlı telefonlardan biri N9 dur:good: sonuca gelirsek 1500 lira fiyat çok pahalı :cry:

ibrdd

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim arkadaşlar verdiğiniz fikirler için.

ibrdd

Üye
    Konu Sahibi
Aklımda N9'u beklemek var. Sizce beklemeli miyim?
Onun dışında iphone verdiğin parayı performans olarak karşılamayacak gibi duruyor. Marka, gösteriş için deo kadar para...
Samsunglarla N9 arasındayım

futbol123

futbol123

Üye
iphone 4sss

BrainFree

BrainFree

Üye
Tartışma bunları git ^3 al kurtul.

SnekAffekt

SnekAffekt

Üye
tabiki de GSII ve EVO3D

burakakul

Üye
Benim oyum Samsung Galaxy S2'ye

Uruloki

Uruloki

Üye
performans olarak iphone 4s dir tüm benchmarklarda bunu söylüyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...