fiyatının üstünde bir kaliteye sahip telefon==> C6-01
Performans bakımından en iyi telefon==> samsung gs s2

iyi kişiden kişiye değişir kardeşim senın ıcın kamera onemlıdır benım ıcın işlemcı gucu,senın ıcın ekran cozunurlugu onemlıdır benım ıcın uygulama oyun sayısı ve kalıtesı500 tl ye daha iyisini gösterde bilelim bilader
Donanımsal olarak Gio'nun C6-01'den 120 mhz fazla işlemcisi dışında üstün hiçbir yanı yoktur. alt-orta-üst olarak nitelendirilen segmentleri de kendi arasında 3 seviyeye böldüğümüzde C6-01 ve ideos x5 üst segmentin 1. seviyesidir. Gio ise Orta segmentin 3. seviyesidir. Aksini iddaa etmek komik sadece oyun bolluğuna göre telefon sınıflandırılması yapılmaz çoluk çocuk oyuncağı değil neticede smartphone olduğundan genele bakmak en iyisi.
f/p olarak C6-01'i ya da 1 ghz işlemcili nispeten 3.5 inch ile daha büyük bir ekran sunan dünyanın en parlak ekranına sahip Nokia 603'ü tavsiye ederim iki telefonun da fiyatları hala daha ötv'ye rağmen iyi. Ancak Gio kendi sınıfında başarılı olsa da malesef 600-650 tl aralığında olarak f/p çizgisinden epey sapmıştır. Bunların dışında fiyata bakmaksızın en iyi performans tabi ki Iphone 4S. Ama en iyi performansa da fiyat/performans dengesinde bakarsak Apple bu konuda baya baya uzak olduğundan tabi ki Samsung Galaxy SII.
yeterınce acık yazdıgımı dusundum ama ne demek ıstedıgımı anlıyamayanlar oluyorçocuklarmı telefonda oyun oynar? ben android telefon alıp tablet gibi kullanmak varken neden kalkıp symbian c6-01 alim? neyse kardesim semihin dediği gibi sana iyi gelen bana kötü gelebilir..