TheORCUN
Üye
Ayrıca turkce diL ekLemeye calıstım otekı sürümdeki turkce dil dosylarını kabuL etmıor.. Oviden bazı uygulamaları yükLüyemiorsun.. Onun dışında hiç bir sorunu yok gayet stabil çalışıyor. İvo007 yi ilkkez burda duydum herkez Oy vermiş ona merak ettım sımdı
arkadaşlar bi link verebilir misiniz ivo 007 nin son sürümünü acaba?
ivo 3.1 attım ve şunu söyleyeblirim tümm N8 kullanıcıları gönül rahatlıgıyla yükleyebilirler,belle mükemmel ötesi olmuss
sabaha kadar kurcaladım en ufak bi bug görmedim annadan 3-4 kat daha stabil ve akıcı calısyo hiç bi kasma yok hiç bi takılma yok gayet yag gibi akıyo
benn cooook memnun kaldım ve tavsiye ediyorum tüm N8'cilere
C7'ler üzülmesin onlarınkide yakında gelir şuan ivo modluyo sanırım öyle duydum...
artılarını yazcak olursak bellenin;bi kere kameranın kalitesi 2 kat artmıs hem video hem fotografta sonra şarj mükemmel gidiyo anna da gayet sömüryodu belle cok iyi kullanyo sarjı,efektler süper ötesi,telefonun sensör dönüşü fln animasyonlu olmus mesajlar gayett kullanıslı ve düzenli bi de telefona ilk flashı atıp acınca bazı ayarları kendi yüklüyo yazılım o da cook güzel olmus bayaa zahmetten kurtaryo
işin kısası arkadaslar,şimdiye kadar nye yüklemedm dye kızıyorum kendime
bi de kimse korkmasın önceden yüklü olan hiç bi program oyun vs. silinmiyo hersey kaldıgı yerden devam ediyo...android killer belle
artık androidin hiç bi seyi cekici gelmyo yani o kadar dyorum
durmayın yükleyin 
<br><br>ee yukarıda verilen linki indirdikten sonra ne yapacaz bilen anlatabilirmi
yok ya benim n8 orjinal versiyon direk belleyi yükleyemeyizmianna yüklü ise sende belleyi daha rahat flashlarsn arkadaşım tavsiyem önce tlfonu euro germany annasıyla flashla daha sonra bu linkteki dosyaları yap burdan bakarak http://www.maxicep.com/symbian-3-genel/symbian-belle-nasil-kurulur-videolu-anlatim-534048.html