Sizce En İyi Belle Sürümü Hangisi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce En İyi Belle Hangisi

• Kullanılan toplam oy
    61
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TheORCUN

TheORCUN

Üye
    Konu Sahibi
Sizce En İyi Belle Sürümü Hangisi ?
Sızdırılan orjinal Belle dışında, birkaç tane de CFW sürüm Belle var. En çok kullanılan ve gözüme çarpan bir kaç tanesinden anket oluşturuyorum. Benim de seçimimi etkileyecek; bundan sonra yüklemeyi düşünenlerin de... Sizce en güzel Belle hangisi ?

karasahinemre

Üye
sızdırılmışta java sorunu var malum onu geçelim bi ivoda ram 130 civarı bende java sorunu yok flashlarken dosyalarım silinmedi türkçeklavyesi mevcut ama ben yüklemedim ingilizce klavye daha geniş ve o ya basılı tutunca ö falan çıkıyor zaten telefon hızlandı baya şarj süresi gayet iyi efektleri güzel yapmış teli yan çevirdiğimizde ekranda telefonla dönüyor şu an bi hatayla karşılaşmadım

----------Eklendi @ 16:00:50 ---------- Yazıldı @ 15:56:14 ----------

istunt2 çalışmıyor avatar monopoly fruit ninja dungeon hunter 2 burning tires shrek karting transformers sorunsuz çalışıyor

marsoy

marsoy

Üye
ivonun 3,1 cfw sini düşünmeden yükle derim yapmış adam bu defa

TheORCUN

TheORCUN

Üye
    Konu Sahibi
2 yorum mu var sadece :)

ReaqL

ReaqL

Üye
Ben Suan "delight" ı kurdum ing. ama opera dısında bi sorun yasamadım. Operanında java olmayan sürümünü buLdum kuLLanıorum:) Ayrıca turkce diL ekLemeye calıstım otekı sürümdeki turkce dil dosylarını kabuL etmıor.. Oviden bazı uygulamaları yükLüyemiorsun.. Onun dışında hiç bir sorunu yok gayet stabil çalışıyor. İvo007 yi ilkkez burda duydum herkez Oy vermiş ona merak ettım sımdı:ah

SilentOne

SilentOne

Üye
n8 im olaydı kurardım yaw:D

wratH!

wratH!

Üye
iv007 3.1----------Eklendi @ 01:06:44 ---------- Yazıldı @ 01:05:14 ----------[/COLOR]ivo007 3.1 2.0 dan daha stabil ve hızlı olmuş efektleri söylememe gerek yok heralde delightın içeriğini okudum pek bi fark yok ama görsellik olarak ivo007 is the best :D

01kubi

01kubi

Üye
Valla bende ivo kullanıyorum ama ivo777 111.010.0606 gayet başarılı artıları çok tabikide eksileride var bana göre en büyük eksiği masaüstü kısayolların hepsine ulaşılmayışı onun haricinde ingilizce benim için fark etmiyor başkada eksi bir durum yok.

AYDIN1979

Üye
ivo777 en iyisi bende yüklü...

ThebLue16

ThebLue16

Üye
arkadaşlar bi link verebilir misiniz ivo 007 nin son sürümünü acaba?

portakalmıyım

Üye
biyerlerim yese bende flashlıycam ama nerde :D

Türe

Türe

Üye
canım belle çekti bir an yahu :ehe

polluxea♪

polluxea♪

Üye
arkadaslar dün gece 23 sularında yükledim belleyi :naughty: ivo 3.1 attım ve şunu söyleyeblirim tümm N8 kullanıcıları gönül rahatlıgıyla yükleyebilirler,belle mükemmel ötesi olmuss :D sabaha kadar kurcaladım en ufak bi bug görmedim annadan 3-4 kat daha stabil ve akıcı calısyo hiç bi kasma yok hiç bi takılma yok gayet yag gibi akıyo :ehe benn cooook memnun kaldım ve tavsiye ediyorum tüm N8'cilere :DC7'ler üzülmesin onlarınkide yakında gelir şuan ivo modluyo sanırım öyle duydum... :) artılarını yazcak olursak bellenin;bi kere kameranın kalitesi 2 kat artmıs hem video hem fotografta sonra şarj mükemmel gidiyo anna da gayet sömüryodu belle cok iyi kullanyo sarjı,efektler süper ötesi,telefonun sensör dönüşü fln animasyonlu olmus mesajlar gayett kullanıslı ve düzenli bi de telefona ilk flashı atıp acınca bazı ayarları kendi yüklüyo yazılım o da cook güzel olmus bayaa zahmetten kurtaryo :) işin kısası arkadaslar,şimdiye kadar nye yüklemedm dye kızıyorum kendime :vur bi de kimse korkmasın önceden yüklü olan hiç bi program oyun vs. silinmiyo hersey kaldıgı yerden devam ediyo...android killer belle :naughty: :ehe artık androidin hiç bi seyi cekici gelmyo yani o kadar dyorum :D durmayın yükleyin ;) bence en iyisi ivo 3.1 :)

andry77

andry77

Üye
Slm arkadaşlar n8 e flash atmadan olmuyor mu Belle yok başka bir yükleme yöntemi... Yukarıda verilen linkteki Belle 3.1 i indirdik eee şimdi ne olucak basit bir şekilde anlatabilecek var mı ya da düzgün bir link nasıl yükliycez Belle yi sıkıldım artık Annasını beklemekten ben de Belliycem :)

sand_storm

sand_storm

Üye
ee yukarıda verilen linki indirdikten sonra ne yapacaz bilen anlatabilirmi

astegon

Üye
Benim telefon da orjinal idi. Direkt belle yükledim. Şiddetle tavsiye ederim. Yeni telefonum olmuş gibi :)

Buyrun; ben burda söylenenleri harfiyen yaptım ve N8 Belle oldu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt