sizce düşüncelerimizi paylaşmada ya da tartışmada özgür müyüz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Havvali

Havvali

Üye
    Konu Sahibi
sizce düşüncelerimizi paylaşmada ya da tartışmada özgür müyüz?
Fikirler herzaman karşıt fikirlere temas etmeli ki doğrudan geçen yola ulaşılabilsin... İnsanların fikirlerını istediği gibi söylemesi taraftarıyım... Eğer bi yerde fikirlerin tartışılmasına izin verilmiyorsa orada karşısındaki insandan bihaberdar insanlar doğar. Biz gerçekten özgürmüyüz? Hep birileri bizi güdüyor mu? Neden doğruyu bulmak için mücadele vermemiz istenmiyor? Beni banlayıp bu konu silinene kadar fikirlerinizi sunun banlanırsam Allah a emanet olun...

-efşan

-efşan

Üye
Herkes birbirine, düşüncelere ve yetkililerin yetkilerine saygılı bir şekilde sunarsa fikrini her hangi bir sorun olmaz.

Havvali

Havvali

Üye
    Konu Sahibi
Herkes birbirine, düşüncelere ve yetkililerin yetkilerine saygılı bir şekilde sunarsa fikrini her hangi bir sorun olmaz.

Güzel bir hudud... Düşünenler için bu mesajdan çok değerli bir yol haritası çıkar...

Frank Lapidus

Frank Lapidus

Üye
şu konuyu donanım haberde açsan sayfalarca cevap gelir, güzel bir tartışma ortamı çıkardı

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
burda kavga çıkmaz kolay kolay
tabi,burdaki insanlar ne dediğini ne düşündüğünü bilen insanlardır bu tür şeyler kolay kolay olmaz herkes birbirinin söylediğine veya düşüncesine saygılıdır :)

abandonware

abandonware

Üye
bence özgürüz.

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Bence Bu Forumda Fikirlerini Soylemene Izin Vermiyorlar ..

Ben 2 Defa Soyledim .. 2'Sindede Haksiz Yere Ban Yedim .. :)

Inanir Misiniz .? 1 Mesajima 2 Ceza Birden Geldi .. :)

Bu Derece Yanee ..

Senin Konuna Gelecek Olursak Kardesim ..

Kesinlikle, Kesinlikle Insanlar Fikirlerini Ve Dusuncelerini Soylemekte Ozgurdurler ..

Buna Ne Ben; Ne Ali, Nede Mehmet Karsi Cikabilir Veya Karisabilir ..

Herkesin Dusunce Ozgurlugu Vardir .. Eger Bir Yerde Senin Fikirlerin Kayda Alinmiyor Ve Karsi Cikiliyorsa ..

Orda Senin Fikir Ve Dusunce Ozgurlugunu Gec .. Kendi Ozgurlugun Bile Yoktur ..

abandonware

abandonware

Üye
Bence Bu Forumda Fikirlerini Soylemene Izin Vermiyorlar ..

Ben 2 Defa Soyledim .. 2'Sindede Haksiz Yere Ban Yedim .. :)

Inanir Misiniz .? 1 Mesajima 2 Ceza Birden Geldi .. :)

yukarıdaki kısmına katılıyorum :dry:

• Beğen
Tepkiler: Mazlum Somer
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Şöyle birşey var tabiki herkes düşüncesini beyan etmekte özgürdür ama empoze edemez. Yani başkasının düşüncesi sana anlamsız ve basit gelebilir sen bunu aşağılayarak kendi fikrini savunursan tabikide özgür değilsin ama karşı tarafın yani başkalarının fikirlerine saygı duyarak tabikide düşüncelerini söyleyebilirsin.

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Özgürmüşüz gibi lanse ediliyor fakat böyle değil.Özgürlüğümüz başkasının özgürlüğünün başladığı yerde biter yani böyle olmalı ama malesef daha kısıtlayıcıyız.Bu olay dünyada da ülkemizde de ve hatta forumda da var.Üst düzey kişilerin istemediği bir şeyi yaparsan özgürlük falan dinlenilmez.

• Beğen
Havvali

Havvali

Üye
    Konu Sahibi
Şöyle birşey var tabiki herkes düşüncesini beyan etmekte özgürdür ama empoze edemez. Yani başkasının düşüncesi sana anlamsız ve basit gelebilir sen bunu aşağılayarak kendi fikrini savunursan tabikide özgür değilsin ama karşı tarafın yani başkalarının fikirlerine saygı duyarak tabikide düşüncelerini söyleyebilirsin.

Yani karşımdaki kişi araştırmadan öğrenmeden birinin doldurduğu tabanca gibi saydırıyorsa ben ona beyinsiz sülük (beyinsiz derim araştırmadan konuştuğu icin sülük derim başkalarından beslendiği için) diyemem öylemi yani? Bu benim doğruyu söyleme hakkımı elimden almaz mı? Tarihçi proflara falan sor üniversitde diyorum Adam bende üniversite okudum onlar hep fasaküso der tarihçilere inanma der peki sen nereden öğrendin beyinsiz sülük derim ağır hakaret etmiş oluyorum...

- - - Eklendi - - -

Madem Dusuncelerimizi Soylemekte Ve Tartismata Ozguruz ..

Ben Maxicep Yonetiminin Komple Degismesini Isterim .. :)

Beni banlayını değiştirin yeter hakaret tamamda doğru söylemek saygısızlık olmuş kapı gibi belgelerle ispatlamazsam adım ali değil

• Beğen
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye

Yani karşımdaki kişi araştırmadan öğrenmeden birinin doldurduğu tabanca gibi saydırıyorsa ben ona beyinsiz sülük (beyinsiz derim araştırmadan konuştuğu icin sülük derim başkalarından beslendiği için) diyemem öylemi yani? Bu benim doğruyu söyleme hakkımı elimden almaz mı? Tarihçi proflara falan sor üniversitde diyorum Adam bende üniversite okudum onlar hep fasaküso der tarihçilere inanma der peki sen nereden öğrendin beyinsiz sülük derim ağır hakaret etmiş oluyorum...

- - - Eklendi - - -

Beni banlayını değiştirin yeter hakaret tamamda doğru söylemek saygısızlık olmuş kapı gibi belgelerle ispatlamazsam adım ali değil

peki yanlış anlama ben şimdi senin bu düşünceni yanlış düşünsem ve içmden sana küfür etsem ya da sana içimden geleni açığa vursam sana küfür etsem nolur hoş olmaz değil mi ?

wade_flash.3

wade_flash.3

Üye
Kimsenin özgürlüğüne girmediğimiz sürece Ve fikirlerimiz kimseye dokunmadığı sürece özgürüz.

otostopçu

otostopçu

Üye
alınmalımıyım :hmmm

Havvali

Havvali

Üye
    Konu Sahibi

peki yanlış anlama ben şimdi senin bu düşünceni yanlış düşünsem ve içmden sana küfür etsem ya da sana içimden geleni açığa vursam sana küfür etsem nolur hoş olmaz değil mi ?

Küfrün bana bi zararı olmaz kardeşim. Beddua etme iftira atma küfür ederken yeter...

- - - Eklendi - - -

haksızsam boynum kıldan incedir...

paradox07

paradox07

Üye
Değiliz ya nere özgürüz :) kim diyo özgürüz diye :) komiser oğlu polisleri sıraya diziyo hadi biz de dizelim :)

- - - Eklendi - - -

Değiliz ya nere özgürüz :) kim diyo özgürüz diye :) komiser mi bakan mı oğlu her neyse polisleri sıraya diziyo hadi biz de dizelim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...