birsürü ülke baştan elendi ispanya....... yani türkiye en azından çeyrek final görürdü bncebide bn brezilyanın yerinde olsam sakatlayın la adamları derdim sonraki maçta oyuncuları kalmasınbu kadarda olmaz iyiki turkiye yokmus 15 tane atarlardi![]()

cok zor cikardi cok zor rakipler vardibirsürü ülke baştan elendi ispanya....... yani türkiye en azından çeyrek final görürdü bncebide bn brezilyanın yerinde olsam sakatlayın la adamları derdim sonraki maçta oyuncuları kalmasın![]()
7 tane yesek kavga cikardi zatenbirsürü ülke baştan elendi ispanya....... yani türkiye en azından çeyrek final görürdü bncebide bn brezilyanın yerinde olsam sakatlayın la adamları derdim sonraki maçta oyuncuları kalmasın![]()

seyirciler sahayacok zor cikardi cok zor rakipler vardi
7 tane yesek kavga cikardi zaten![]()

kesketürkiye turnuvada olsa grubu: fildişi,kolombiya,japonya. kolombiyanın ardından 2. olarak çıktı diyelim rakip diğer grubun lideri kosta rika. çeyrek finale kadar yolumuz vardı keşke fatih terim en başından milli takımda olsaydı
şimdi de 8-7 mi olurgoooolll

adamlar artık peste karşıdakine fark atınca kolu bırakırsın ya onu yapmışlardırşeref golü attık en azından
son dakkaları izlemedimhollanda şampiyon
Avcı yeni bir soluktu sözde. Durum ortada. Terimi savunduğumdan değil de adam bir şekilde otorite olmuş bu camiada sonuç olarak. Seveni kadar sevmeyeni de olsa bile.Milli takımda Fatih Terim modası çoktan geçti, artık yeni arayışlar içinde olmamız lazım. Koskoca Tr'de bi Fatih Terim'e mi mahkum kalacağız.