SİZCE DÜNYA KUPASI FİNAL BİLETİNİ HANGİ TAKIMLAR ALIR?

Sponsorlu Bağlantılar

mürteza16

mürteza16

Üye
Brezilya bu maçı zor unutur. :)

baby_face_

baby_face_

Üye
Brezilya'nın gol atabileceğini sanmıyorum. O değilde bu Hulk bu takımda nasıl oynar anlamış değilim!

-India-

-India-

Üye
YETER LAN

@Safak

@Safak

Üye
Haneye tecavuz 7 0

mürteza16

mürteza16

Üye
Yok artık :)

@Safak

@Safak

Üye
bu kadarda olmaz iyiki turkiye yokmus 15 tane atarlardi :)

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
bu kadarda olmaz iyiki turkiye yokmus 15 tane atarlardi :)
birsürü ülke baştan elendi ispanya....... yani türkiye en azından çeyrek final görürdü bncebide bn brezilyanın yerinde olsam sakatlayın la adamları derdim sonraki maçta oyuncuları kalmasın :ehe

@Safak

@Safak

Üye
birsürü ülke baştan elendi ispanya....... yani türkiye en azından çeyrek final görürdü bncebide bn brezilyanın yerinde olsam sakatlayın la adamları derdim sonraki maçta oyuncuları kalmasın :ehe
cok zor cikardi cok zor rakipler vardi
7 tane yesek kavga cikardi zaten :ehe

-India-

-India-

Üye
türkiye turnuvada olsa grubu: fildişi,kolombiya,japonya. kolombiyanın ardından 2. olarak çıktı diyelim rakip diğer grubun lideri kosta rika. çeyrek finale kadar yolumuz vardı keşke fatih terim en başından milli takımda olsaydı

@Safak

@Safak

Üye
türkiye turnuvada olsa grubu: fildişi,kolombiya,japonya. kolombiyanın ardından 2. olarak çıktı diyelim rakip diğer grubun lideri kosta rika. çeyrek finale kadar yolumuz vardı keşke fatih terim en başından milli takımda olsaydı
keske

-India-

-India-

Üye
goooolll

Kingmortall

Kingmortall

Üye
almanya hollanda :box

-India-

-India-

Üye
şeref golü attık en azından

baby_face_

baby_face_

Üye
Milli takımda Fatih Terim modası çoktan geçti, artık yeni arayışlar içinde olmamız lazım. Koskoca Tr'de bi Fatih Terim'e mi mahkum kalacağız.

Heisenberg

Heisenberg

Üye
hollanda şampiyon

Enes

Enes

Üye
Milli takımda Fatih Terim modası çoktan geçti, artık yeni arayışlar içinde olmamız lazım. Koskoca Tr'de bi Fatih Terim'e mi mahkum kalacağız.
Avcı yeni bir soluktu sözde. Durum ortada. Terimi savunduğumdan değil de adam bir şekilde otorite olmuş bu camiada sonuç olarak. Seveni kadar sevmeyeni de olsa bile.

Üst Alt