Sizce Değer mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bugra_e

Üye
    Konu Sahibi
Sizce Değer mi?
Merhaba. Samsung innov8'in 16 GB'lık modelini kullanıyorum. Telefonumu Blackberry Bold 9000'le değiştirmeyi ciddi ciddi düşünüyorum. Sizce değer mi? Şunu söylemeliyim ki klavyesi ve ekran çözünürlüğü gerçekten çok hoşuma gitti. Ayrıca kamerası 2.0 Megapiksel olmasına rağmen de fotoğraf kalitesi hiç fena değil fakat, korktuğum konu uygulamalar konusu. Bildiğiniz gibi Symbian'da uygulamalar derya. Özellikle çok fazla sözlük kullanan biriyim ve şu anki telefonumun fabrika çıkışından sahip olduğu Collins Dictionary uygulaması 8-10 dille fazlasıyla işimi görüyor. Blackberry için de aynı uygulama ya da muadili olan uygulamalar mevcut mudur ya da Blackberry kullanıcıları olarak uygulama sıkıntısı çekiyor musunuz?

Lacrymosa

Üye
Klavyesi ekranının 2-3 katı büyük olan telefonu ben almam. 1 milyardan daha pahalı bir ücrete sahip olan cihaza wireless bağlantı özelliğini koymayan bir firmanın telefonu almam.

Blackberry telefonlarda olan diğerlerinde olmayan bir özellik söyleyemezsiniz...

Karar sizindir.

bugra_e

Üye
    Konu Sahibi
Klavyesi ekranının 2-3 katı büyük olan telefonu ben almam. 1 milyardan daha pahalı bir ücrete sahip olan cihaza wireless bağlantı özelliğini koymayan bir firmanın telefonu almam.

Blackberry telefonlarda olan diğerlerinde olmayan bir özellik söyleyemezsiniz...

Karar sizindir.

Klavyesi normal geldi bana hatta sanki Nokia'nın E serisi telefonlarından da küçük duruyor. Telefonda bildiğim kadarıyla wireless da var. Aynı modelden bahsettiğimizden emin misin?

Lacrymosa

Üye
Aynı modelden bahsetmiyorum. Blackberry markasına üzerine söyledim. Blackberry'i hiç sevmiyorum yazdığım sebeplerden dolayı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt