Sizce bu yaza damga vuran albumler..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ukalaboy

ukalaboy

Üye
    Konu Sahibi
Sizce bu yaza damga vuran albumler..
Yabancı Ve Turk Sarkılarda Olabilir..

FanaTürk

FanaTürk

Üye
Tarkan'ı kahrından öldürecek haber
Tarkan bütün reklam ve basın desteğine rağmen son albümünde 50 bin satışı zor aşarken, İslami ezgiler söyleyen Mustafa Cihad sesiz sedasız 80 bin albüm satmış...
25 Temmuz 2006 14:21

Son çıkardığı "Amenna" isimli kaseti ve "promosyonsuz" yüksek satış rakamlarıyla ile gündeme gelen Mustafa Cihat, ensonhaber sitesinde kendisiyle yapılan röportajda, "Bu bir kısmet işi" dedi. Cihad'ın yaptığı söyleşide yer alan rakamlara göre 80 bin civarında satışı var..

Kendi adına bir web sayfası bulunan Mustafa Cihad İslami ezgiler söylüyor. Şu ana dek üç albüm çıkartmış. Albümlerin başarısını Allah'ın takdiri olarak yorumlayan Cihad, "kendisinin ne Tarkan'la ne de başkasıyla yarış içinde olmadığını belirtirken, "Müziği ben kurtaracak değilim, isteyen istediği müziği yapar" dedi.

Kaynak: Haber7.com

:)

darkred

darkred

Üye
walla şahsi fikrime göre kenan doğulu ve serdar ortaç işi götürüyo.tabi gülşende war....

..::Riddick::..

..::Riddick::..

Üye
darkred' Alıntı:
walla şahsi fikrime göre kenan doğulu ve serdar ortaç işi götürüyo.tabi gülşende war....

+ Demet Akalın

barabelli

barabelli

Üye
kenan dogluda goturuoo

Caine

Caine

Üye
son 1-2 haftadır mahsun kırmızıgül baya tutuldu hatta ucuyor :)

crazy_amigo06

crazy_amigo06

Üye
tarkan bundan 3 ay once albumle dunyayı sarsacagını solemişti fakat etki bile etmedi tutulmadı pek starlık gidio elden ama ben 3 hafta once antalyadayken sean paul konserinden sonra tarkan la bi düet yapmak istedigini solemişti tarkanda basına cok özel süprizlerim var sean paul ve ben beklein demişti ayrıca antalyada konserde bi çıgır açtı sean paul

Yasminozz

Yasminozz

Üye
demet akalın.......:good:

ukalaboy

ukalaboy

Üye
    Konu Sahibi
Ya hani clublarda hit alan yabancı sarkılar nedir sizce

crazy_amigo06

crazy_amigo06

Üye
goleo-fatman scoob-sean paul-tiesto-timberland-boblix-pakito(1 numara) vs...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt