Sizce Bu Telefon İyimi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
Sizce Bu Telefon İyimi
Telefonun Adı:Samsung Galaxy Ace Plus

Lenneth

Üye
Ace serisine bir turlu kanım ısınamadı benim Samsung üvey evlat muamelesi yapıyor

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
haha :)

fk555897

fk555897

Üye
Ace plus'da 1 GHz işlemci ve 512 MB RAM var. Oyunlar için biraz yetersiz ve Samsung'da desteği başlamadan bitirince kötü bir telefona denk geliyor.

Buğra

Buğra

Admin
Galaxy ace 2 almanızı tavsiye ederim :good:

lazye

lazye

Üye
@hikmet366 bence s 0 alacaksanız kesnlikle atrix veya ace 2,bütçe ne kadar ?

Kerim.

Kerim.

Üye
ekrani berbat ama performans olarak iyi.

sincarezindan

sincarezindan

Üye
ace serisini bende hiç sevmiyorum

Εthnic

Εthnic

Üye
Kusura bakmayin ama bu devirde 5800 almak ne kadar mantikli.?.. Galaxy ace plus'un ekran cozunurlugu dusuk olabilir ama 5800 dan kat kat daha iyi bir cihaz ve samsungun jelly bean guncellemesi alacak modelleri listesinde bulunuyor.. o butceye galaxy ace 2 yada biraz daha zorlarsaniz galaxy s3 mini veya cok temiz bir ikinci el galaxy s2 de alabilirdiniz.. Gecmis olsun..

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
Kusura bakmayin ama bu devirde 5800 almak ne kadar mantikli.?.. Galaxy ace plus'un ekran cozunurlugu dusuk olabilir ama 5800 dan kat kat daha iyi bir cihaz ve samsungun jelly bean guncellemesi alacak modelleri listesinde bulunuyor.. o butceye galaxy ace 2 yada biraz daha zorlarsaniz galaxy s3 mini veya cok temiz bir ikinci el galaxy s2 de alabilirdiniz.. Gecmis olsun..

Mecbur Kaldım İçin 5800 Almak Zorunda Kaldım

Εthnic

Εthnic

Üye
850 tl butcem var dedikten sonra 5800 aldim deyince ben kendi isteginizle aldiniz diye dusundum.. mecbur kaldiysaniz katlanacaksiniz artik..

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
850 tl butcem var dedikten sonra 5800 aldim deyince ben kendi isteginizle aldiniz diye dusundum.. mecbur kaldiysaniz katlanacaksiniz artik..
5800 satcam alıcı var 250 aldım 2.el 200 Vercem 600 Tl De Babamın Kredi Katından çekcez

Εthnic

Εthnic

Üye
O telefon kulanilmaz.. ben bir yil boyunca neler cektim o telefondan.. hic dusunmeden satin.. butcenize uygun bir android telefon alin..

foreverthe

foreverthe

Üye
2. el S2 al kafan rahat olsun :) Temiz S2 bulursun o fiyata garantili.

MrExpert

MrExpert

Üye
Onun yerine Ace 2 al.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...