Sizce bu normal mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
    Konu Sahibi
Sizce bu normal mi?
Şimdi ben symbian dan android e geçtiğim için şarj konusunda biraz aç gözlü davranıyor olabilirim ama birde siz bakın istedim.

lionn38

lionn38

Üye
Normal mi derken dostum neyi kastettin anlamadım ama yukarıdaki verilen uygulamaların toplam tüketilen bataryadan tüketim miktarlarını gösteriyor. Mesela bataryanın bu ekran görüntüsünü aldığın zamana kadar harcanan miktarın % 72 sini ekran harcamış, %8'ini opera mini harcamış. Bu bilgilendirme amaçlı bir ekran. Ekranın bu kadar enerji tüketmesi büyük ekranlı telefonlarda normal zaten. Telefonundan neyi kurcalarsan kurcala, hangi programa girersen gir, hangi oyunu açarsan aç, haliyle tüm işlem ekranda halloluyor, ekran sürekli açık hem görüntü hem aydınlatma hemde parmak hareketlerini algılamak için enerji harcıyor, yani en büyük enerji ekrandan emiliyor, eğer sorduğun buysa cevabın normal. Sorun bu değilse kusura bakma anlayamadım.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869, frk uzn ve Amaru Shady
Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
    Konu Sahibi
Normal mi derken şarj ım az gidiyor gibi geliyor.

enaa_881

enaa_881

Üye
kardes bende s2 var ve ekran bu akadar harcamiyor max %15-20 falan harciyor senin ekran turunden kaynaklida olabilir
seninle ayni telefonu olan biri yorumlarsa daha iyi anlasir sende bi sorun olup olmadigi

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
    Konu Sahibi
Sony nin bravia ekranından kaynaklanıyor sanırım.
sadece dışarıda açıyorum parlakligi.Duvar kağıdı normal.Veri ihtiyacım olmadığı zaman kapalı.gsm kullanıyorum.
Daha ne yapayım

- - - Eklendi - - -

klongs da neo V vardı sanırım bi gelip yorumlasa

klongs

klongs

Üye
bende neo v yok xXx te var

hakanserce007

Üye
bende htc wildfire s var, bende de ekran ın harcadığı pil arkadaşın paylaştığı ile yakın değerlerde. bilginize

HaqperesT

HaqperesT

Üye
Kullanım şekline bağlı. Sadece görüşme için kullanan biri tam tersi durumla karşılaşır.

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
Xperia Pro var olmaz mı? :D

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye

sonuçta xperia işte
Xperia neo V led ekran xperia pro lcd ekran ayrıca bende cyanogenmod 7.2 yüklü ama yinede ss'leri atıyorum:

__xXx__

__xXx__

Üye
kardeş senin ekran parlaklık seviyen ne parlaklığı ayarladın mı? bende ekran parlaklığı yarıdan biraz daha az hem görmede sıkıntı olmuyor hemde şu an %61 kullanımda 22s 27d 25s dir de pilde görünüyor ama şarjın %46 sını telefon beklemesi %20 sini ekran hacamış görünüyor

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
    Konu Sahibi
sadece dışarıda açıyorum parlakligi.Duvar kağıdı normal.Veri ihtiyacım olmadığı zaman kapalı.gsm kullanıyorum.

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
    Konu Sahibi

telefonla çok uğraşıyor musun
Bilgisayar kullanmıyorum desem?
Sanırım benden kaynaklanıyor.
Kardeşimin bataryasını alayım gizlice 1 günde onu deneyim gine aynı ise benden kaynaklanıyor.

__xXx__

__xXx__

Üye
telefonu çok kullanıyorsan normal ekran capacitive elektrikle çalışıyor yani ne kadar çok kullanırsan o kadar çok emer bataryanı kardeşinin bataryasını al ama yine aynı sonucu alırsın büyük ihtimal

ibo1996

ibo1996

Üye
Ekran parlaklığını düşürün genel çözüm :D

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
kardes bende s2 var ve ekran bu akadar harcamiyor max %15-20 falan harciyor senin ekran turunden kaynaklida olabilir
seninle ayni telefonu olan biri yorumlarsa daha iyi anlasir sende bi sorun olup olmadigi

Ekran LED o yüzden olabilir.

TheMadness

TheMadness

Üye
Galaxy S3

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt