Var artık efenim yaptım olacakyoh artık daha neler

why maxicep üyesi @Ozan ben neden ayın üyesi olamıyorum hakkım yokmudur efendimVar artık efenim yaptım olacak![]()
Efenim sizde yararlı olun foruma sizede verirlerwhy maxicep üyesi @Ozan ben neden ayın üyesi olamıyorum hakkım yokmudur efendim

ıhı ıhı benden yararlısımı var yaw maxicep.com da, kısmet olmadı ama ayın üyesi ben olucam mayıs ayı üyesi Allah kısmet ederse nate 3 nasılEfenim sizde yararlı olun foruma sizede verirler![]()
Manyak bişey yav hele o kalem yok muıhı ıhı benden yararlısımı var yaw maxicep.com da, kısmet olmadı ama ayın üyesi ben olucam mayıs ayı üyesi Allah kısmet ederse nate 3 nasıl

android kullanmayı seviyorum ama kasınca fırlatasım geliyor ondan dolayı geçmiyorumManyak bişey yav hele o kalem yok mu![]()
@TurboCall Ondan alamıyorsundur.
.
android kullanmayı seviyorum ama kasınca fırlatasım geliyor ondan dolayı geçmiyorum
.
Yok bea facebook,vatzap,tapatalk,gta san andreas arasında kasmadan geçiş yapıyorum sadece bekletiyor 1-2 saniye oda bişey değil galaksi ays kullanmış biri içinandroid kullanmayı seviyorum ama kasınca fırlatasım geliyor ondan dolayı geçmiyorum
Sürekli banlanıyorsun kardeş.@TurboCall Ondan alamıyorsundur.
.
Nexus 5..
Sen niye gülmüyon? Fake misin yoksa?![]()
@safak45x in bir sözü vardır bilirmisinsymbian forever![]()

Ban sebepleri yokmu o ban sebepleri bidaha banlanmam ama kendim ommayı seviyorum, bu ara herkes soruyor neden gulucukleri azalttın diye çoğaltınca bi tuhaf azaltsam daha iyi çok çok iyi oluyor ozaman banlanmıyorum bu ayın üyesi @TurboCall olucak
Turbo İle Yollandı

".." bu mu ban sebebi?
![]()
) :
)