sizce belle için en hızlı tarayıcı hangisidir?

Sponsorlu Bağlantılar

belle için en hızlı mobil tarayıcı hangisidir?

• Kullanılan toplam oy
    71
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

ya ben rda üzerinden 808'i kullanıyorum da hiç fena değil. yüklerken falan sayfada kaydırma yapılabiliyor. n8'de çok takılırdı yükleme yaparken masaüstü sayfalarında.

- - - Eklendi - - -

sen bir de opera mini next'i dene eğer navigator'ı kullanıyorsan hala.

zaten şu an onu kullanıyorum.
Şu sınavlar yüzünden SII'den ayrıldım :zzz:
hatırlatma :ehe

- - - Eklendi - - -

duygulandım Serdar somuru:

aleranol

aleranol

Üye
arkadaşlar konu anket hatalı nırmalde bizim telefonlar için 6 ekstra noss un tarayıcısıyla 7 tarayıcı olmalıydı. Buradakilerin hiçbiri değil en iyisi. En ama en iyisi her açıdan opera next. Yani 7.0 opera mobil iyidir ama nextin gerisinde kalıyor. Uc ise çok hızlı fakat sayfa düzenlemede vasat. Kendi tarayıcımız ise donar kasar vs. Minibrowser ise gerek sayfa yeteneği gerekse hızımile son sıradadır. Bütün tarayıcıları defalarca test ettim aynı sayfaları açma olarak.

KxTR79

KxTR79

Üye
    Konu Sahibi
aleranol peki en hızlısının signed linki varmı ?

KxTR79

KxTR79

Üye
    Konu Sahibi
signed yokmu?

Mert045

Mert045

Üye
yok

KxTR79

KxTR79

Üye
    Konu Sahibi
sağol

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
opera mini 6.5

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe
lgkg300

lgkg300

Üye
QQ browser var bilmiyorum belle de çalışıyor mu ama çok hızlı uc browser dan daha iyi

tempestshine

tempestshine

Üye
uc browser demiştim.değiştiriyorum.hem opera next.maxicebi masaüstü formunda çok iyi açıyor.

pRime.

pRime.

Üye

zaten şu an onu kullanıyorum.
Şu sınavlar yüzünden SII'den ayrıldım :zzz:
hatırlatma :ehe

- - - Eklendi - - -

duygulandım Serdar somuru:

Ha gayret az kaldı. :)

- - - Eklendi - - -

Opera mini next'i deneyin arkadaşlar.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
uc gayet hızlı ama arayüz berbat karışık uyuz birşey opera en iyisi mini hızlı gayet ama büyük dosya indirmiyor birtek bende sanıyordum ama çoğu kişi bundan şikayetçi indirmek için mobil gezinmek için mini :)

tempestshine

tempestshine

Üye
uc gayet hızlı ama arayüz berbat karışık uyuz birşey opera en iyisi mini hızlı gayet ama büyük dosya indirmiyor birtek bende sanıyordum ama çoğu kişi bundan şikayetçi indirmek için mobil gezinmek için mini :)

uc web'in arayüzü kapsamlı.ama karışık.opera mini'de mobil sürümde çok yavaş.masaüstü sürümünde jet gibi mübarek :D

umt07

umt07

Üye
bence en hızlısı kendindeki, ama eksileri çok, tasarımı ve kota kullanışı açısından opera ile açtığım aynı sayfayı operedan 3 kat fazla kota harcıyarak açıyor

atakan25

atakan25

Üye
kendininki ama stabil değil

Üst Alt