Sizce Android işletim Sisteminin Diğer İşletim Sistemlerine Göre Avantajları ve Dezavantajları ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
f_conq

f_conq

Üye
Bende nokia belleli c6 kullanıyordum ama donmalar kilitlenmeler reset atmalar bezdirdi ve gidip bi tane xperianeo aldım dünya varmış yaa sen aldırma ram cok kullanılıyormuş falan filan gönül rahatlığıyla androide geçebilirsin.

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
Bende nokia belleli c6 kullanıyordum ama donmalar kilitlenmeler reset atmalar bezdirdi ve gidip bi tane xperianeo aldım dünya varmış yaa sen aldırma ram cok kullanılıyormuş falan filan gönül rahatlığıyla androide geçebilirsin.

değerli kardeşim öncelikle telefonun hayırlı olsun neo kesinlikle kötü bir telefon değil ama bazı gerçekler gözardı edilemez sen biraz oyun uygulama yükle hatta yandex diye birşey var 15 dolarlık spb shell 3d arayüzünü kendi arama motoruyla aynı paketin içine koymuş bedava sunuyor onu bir telefonuna yükle ne demek istediğimi anlarsın oky sonra demezsin ram kullanıyo lafları boş gibisinden

klongs

klongs

Üye
touchwizz cok ram yemiyor sense e gore

klongs

klongs

Üye
androidin bence en kotu yani uygulama yapmak iosa gore daha zor cunku iosta 4 tane telefon icin uygulama cikariyorsun androidde 100 den fazla telefona cikariyorsun

f_conq

f_conq

Üye
değerli kardeşim öncelikle telefonun hayırlı olsun neo kesinlikle kötü bir telefon değil ama bazı gerçekler gözardı edilemez sen biraz oyun uygulama yükle hatta yandex diye birşey var 15 dolarlık spb shell 3d arayüzünü kendi arama motoruyla aynı paketin içine koymuş bedava sunuyor onu bir telefonuna yükle ne demek istediğimi anlarsın oky sonra demezsin ram kullanıyo lafları boş gibisinden
Yandex shell yükledim 1 kaç saat kullandım sonra gerek duymadım ve sildim kasma falan da olmadı. Diyelim ki kastı telefon kaldırmadı uygulamayı bu androidin symbiandan kötü olduğunu mu gösterir. Ben c6 yı günde 2-3 kez kapatıp açmazsam kafayı yiyordu zaten kendi kendine reset atıyordu, bırak uygulama yüklemeyi telefon kendi sistemini kadırmıyo. Telefonu yan çevir bekle ekran dönsün diye, galeride çektiğin resmi büyüt bekle ki flu görüntü gitsin resmin kendisini göresin. Telefon öyle bir telefon ki kendi çektiği videoyu oynatamıyor boşversene. (Bu arada c6-01 için konuşuyorum diğer modellerle alakalı yorum yapamam çünkü kullanmadım)

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
sana androidin symbiandan kötü olduğunu kim söylediki :D

sadece androidde iyi bir performans almak ve oyun uygulama yükledikçe telefonun hafıza , ram vs,, çabuk dolmaması için güçlü bir telefona ihtiyaç vardır neo yu kötülemiyorum ama zaten kullanıcıya kalan ram 230 mb falan 100 ünü spb shell götürdü geriye kalanıda biraz oyun uygulama yükledinmi telefon ramın tamamını kullanır sen neyden bahsediyorsun benim telefonmda 1 gb ram var 350 mb ramı falan telefon kullanıyor keşke 2gb ram olsaydı diyorum

klongs

klongs

Üye
sana androidin symbiandan kötü olduğunu kim söylediki :D

sadece androidde iyi bir performans almak ve oyun uygulama yükledikçe telefonun hafıza , ram vs,, çabuk dolmaması için güçlü bir telefona ihtiyaç vardır neo yu kötülemiyorum ama zaten kullanıcıya kalan ram 230 mb falan 100 ünü spb shell götürdü geriye kalanıda biraz oyun uygulama yükledinmi telefon ramın tamamını kullanır sen neyden bahsediyorsun benim telefonmda 1 gb ram var 350 mb ramı falan telefon kullanıyor keşke 2gb ram olsaydı diyorum

az kaldı icsye geçince çözülcek kardeş şurda 4 ay kaldı

ekoks20

ekoks20

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar Samsung i8150 Galaxy W ye android 4,0 gelecek mi :)) galaxy s2 den çok farkı yok gibi geldide onu mu alsam diyorum

Türe

Türe

Üye
Markette her ne kadar 450.000 civarı uygulama olsa da bunların çoğu fayda sağlayacak şeyler değil . En azından faydalı uygulama sayısı App Store'dan daha az , dezavantaj bu . Avantajına gelirsek kisişelleştirme ve flaş desteğinin haricinde üstün yanı yok bence.

Lenneth

Üye
Gorsellik olarak en iyi sistem bence

klongs

klongs

Üye
arkadaşlar Samsung i8150 Galaxy W ye android 4,0 gelecek mi :)) galaxy s2 den çok farkı yok gibi geldide onu mu alsam diyorum

value pack gelecek diye biliyorum gingerbread ama ics gibi görüncek doğan görünümlü şahin misali

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt