What does it mean? Türkçe harici dil yasak :oke:
Dafny Üye Catty' Alıntı: What does it mean? Genişletmek için tıkla ... Duyuru: Forum ve Portal'da Türkçe Dışındaki Dillerde Mesaj Yazmak ve Konu Açmak Yasaklanmıştır... Son şık yani.
Catty' Alıntı: What does it mean? Genişletmek için tıkla ... Duyuru: Forum ve Portal'da Türkçe Dışındaki Dillerde Mesaj Yazmak ve Konu Açmak Yasaklanmıştır... Son şık yani.
greenmile Üye Ne halt olduğunu bilmem de adamı gündeme getirerek bile bi mevkii sahibi yapıyoruz bu ona yeter.
Catty Emekli Yönetici Konu Sahibi _BaRan_' Alıntı: Türkçe harici dil yasak Genişletmek için tıkla ... Dafny' Alıntı: Duyuru: Forum ve Portal'da Türkçe Dışındaki Dillerde Mesaj Yazmak ve Konu Açmak Yasaklanmıştır... Son şık yani. Genişletmek için tıkla ... Düzeltilmiştir. Bilmiyordum. Teşekkür ederim.
_BaRan_' Alıntı: Türkçe harici dil yasak Genişletmek için tıkla ... Dafny' Alıntı: Duyuru: Forum ve Portal'da Türkçe Dışındaki Dillerde Mesaj Yazmak ve Konu Açmak Yasaklanmıştır... Son şık yani. Genişletmek için tıkla ... Düzeltilmiştir. Bilmiyordum. Teşekkür ederim.
Reşwan Emekli Yönetici DiaBLoS™;3268797' Alıntı: Ben bu adam hakkında ne yorum yapayım ki şimdi . Genişletmek için tıkla ... orda bi yorum yapmışlar zaten güle güle bi hal oldum.
DiaBLoS™;3268797' Alıntı: Ben bu adam hakkında ne yorum yapayım ki şimdi . Genişletmek için tıkla ... orda bi yorum yapmışlar zaten güle güle bi hal oldum.