Sizce 5800 mı e72 mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ByTaco

ByTaco

Üye
    Konu Sahibi
Sizce 5800 mı e72 mi ?
Beyler öncelikle özür dilerm konun yeri burasımı tam bilmiyorum ama adminler taşımaya yardımcı olursa sevinirim.s Şimdiden saolun adminler..
Konudada yazdığım gibi beyler sizce e72 mi yoksa 5800 mı ?

nonamex

Üye
Kesinlikle e72, Nokia'nın dokunmatik telefonlarından uzak durmanızı tavsiye ederim. (5800 zaten eski teknoloji bir ekranı var, halk arasında bastırmatik deniyor)

ByTaco

ByTaco

Üye
    Konu Sahibi
bastırmatik guzelmıs :D:d saolun hocam

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
tabii ki E72. :oke:

5800'a bulaşılmaz.

Dokunmatik NOKIA alacaksan N9 al.

ByTaco

ByTaco

Üye
    Konu Sahibi
o kadar param yokki ya .s nese herkes e72 dio arkadaslara felanda sordm onlarda 72den sasma diyolar saolun beyler tşkr ederim..

ozzytaste

ozzytaste

Üye
Kesinlikle E72 ama gücün varsa E6 derim. Ama E72 pişman olmazsın

ByTaco

ByTaco

Üye
    Konu Sahibi
malesf hocam ya o kadar param yok .s e72de sonfikirim sanırım..

Krofessional

e72 ;)

anılbaran

anılbaran

Üye
5800

----------Eklendi @ 19:27:07 ---------- Yazıldı @ 19:26:37 ----------

e72 işletim sistemi eski s603rd

ByTaco

ByTaco

Üye
    Konu Sahibi
işletim sistemini guncelleriz 72nin olmaz mı ?

61semih

61semih

Üye
ıkısıde cok kotu c601 nokıa olarak bunu tavsıye ederım

Krofessional

ne 5800 mış herkeste var sinir bisey degilmi otobüse biniosun herkeste 5800 en azından e72 klavyeli dkunmatk bozulma sorunu yok kamerasıda 5 gayet iyi

mstf_l

mstf_l

Üye
zaten e72 5800dan cok sonra cıktı sadce dokunmatikler s60v5 oldugu icin daha yeni gozukuyor bence de e72

_K@YIP_

_K@YIP_

Üye
E72 daha iyi

ByTaco

ByTaco

Üye
    Konu Sahibi
saolun beyler c601 bi arakadas daha onermisti ama para yetmioki okadarına ya .s.s hayırlısı bkalm e72 alabilcez mi .d

nonamex

Üye
Dokunmatik Nokia'lar çok sorunlu, E72'yi tercih edin daha önce dediğim gibi.

okan_42

Üye
soruyu x6 mı e72 mi diye sorsan daha iyi olurdu aslında. ben e72 yi alacağımda bu söylediğim iki telefonu çok karşılaştırmıştım ikisi arasında gittim gittim geldim ama sonun da e72 de karar aldım ve de pişman değilim :) Soruna cevap olarakda hiç düşünmeden e72 derim. Ama dokunmatik olsun diyorsan x6 ya bak derim. E72 ile X6 arasında fark yok denilebilir tek fark birinin dokunmatik diğerinin klavyeli olması burda da seçim sizin. Ben klavyeliyi seçtim, nokianın dokunmatikleri çok kötü. Kaliteli dokunmatik telefonlar yeni çıkıyor diyebiliriz ama pahalı onlarda. Ayrıca bir arkadaş c6-01 demiş ben tavsiye etmem şahsen telefon çok kaba duruyor ve de kullanması baya zor geldi bana. Neyse hayırlı olsun şimdiden..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt