ByTaco
Üye
soruyu x6 mı e72 mi diye sorsan daha iyi olurdu aslında. ben e72 yi alacağımda bu söylediğim iki telefonu çok karşılaştırmıştım ikisi arasında gittim gittim geldim ama sonun da e72 de karar aldım ve de pişman değilimSoruna cevap olarakda hiç düşünmeden e72 derim. Ama dokunmatik olsun diyorsan x6 ya bak derim. E72 ile X6 arasında fark yok denilebilir tek fark birinin dokunmatik diğerinin klavyeli olması burda da seçim sizin. Ben klavyeliyi seçtim, nokianın dokunmatikleri çok kötü. Kaliteli dokunmatik telefonlar yeni çıkıyor diyebiliriz ama pahalı onlarda. Ayrıca bir arkadaş c6-01 demiş ben tavsiye etmem şahsen telefon çok kaba duruyor ve de kullanması baya zor geldi bana. Neyse hayırlı olsun şimdiden..
Saolasn teşkr ederm bnde e72 de hemfikirim smdk uygun fiyatta telefon bulmam lazm

Soruna cevap olarakda hiç düşünmeden e72 derim. Ama dokunmatik olsun diyorsan x6 ya bak derim. E72 ile X6 arasında fark yok denilebilir tek fark birinin dokunmatik diğerinin klavyeli olması burda da seçim sizin. Ben klavyeliyi seçtim, nokianın dokunmatikleri çok kötü. Kaliteli dokunmatik telefonlar yeni çıkıyor diyebiliriz ama pahalı onlarda. Ayrıca bir arkadaş c6-01 demiş ben tavsiye etmem şahsen telefon çok kaba duruyor ve de kullanması baya zor geldi bana. Neyse hayırlı olsun şimdiden..
kapasitif kullandın mı hiç??