Sizce 5800 mı e72 mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ByTaco

ByTaco

Üye
    Konu Sahibi
soruyu x6 mı e72 mi diye sorsan daha iyi olurdu aslında. ben e72 yi alacağımda bu söylediğim iki telefonu çok karşılaştırmıştım ikisi arasında gittim gittim geldim ama sonun da e72 de karar aldım ve de pişman değilim :) Soruna cevap olarakda hiç düşünmeden e72 derim. Ama dokunmatik olsun diyorsan x6 ya bak derim. E72 ile X6 arasında fark yok denilebilir tek fark birinin dokunmatik diğerinin klavyeli olması burda da seçim sizin. Ben klavyeliyi seçtim, nokianın dokunmatikleri çok kötü. Kaliteli dokunmatik telefonlar yeni çıkıyor diyebiliriz ama pahalı onlarda. Ayrıca bir arkadaş c6-01 demiş ben tavsiye etmem şahsen telefon çok kaba duruyor ve de kullanması baya zor geldi bana. Neyse hayırlı olsun şimdiden..

Saolasn teşkr ederm bnde e72 de hemfikirim smdk uygun fiyatta telefon bulmam lazm :D

mangdaşire

mangdaşire

Üye
e72.

Hünkar Kepoğlu

Hünkar Kepoğlu

Üye
ikiside çok iyi değil ama iyi. Saçma sapan yorumlar sapıp milletin aklını bulandırmayın.

1.5 sene 5800 kullandım süper bir telefon. dokumatiğide süper . ve 1 kere bile arıza yapmadı .sensörlü uygulamaları ve oyunlarıda süper . karar senin.

[_ATHENA_]

[_ATHENA_]

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]E72 derim sana. 2 aydır kullanıyorum çok da memnunum. (ekrana ve tuşlara alışamadım :) ) istersen benimkini satayım sana :D :D :D[/SIZE][/COLOR]

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
ikiside çok iyi değil ama iyi. Saçma sapan yorumlar sapıp milletin aklını bulandırmayın. 1.5 sene 5800 kullandım süper bir telefon. dokumatiğide süper . ve 1 kere bile arıza yapmadı .sensörlü uygulamaları ve oyunlarıda süper . karar senin.
dokunmatik super derken rezistif ekrandan bahsediyorsun değil mi:oha: kapasitif kullandın mı hiç??

[_ATHENA_]

[_ATHENA_]

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]
kaca satıyosn hocam :D ?

Kardeşim haziranın 2 sine fatura kesilmiş ama haziran 15 te sim takıldı. Yani 70 günlük tel. Piyasayı pek bilmiyorum. Ciddiysen konuşuruz :D :D :D[/SIZE][/COLOR]

ByTaco

ByTaco

Üye
    Konu Sahibi
ciddiyimde :D en fazla 300 tl cıkar sahibindende buldm 300 TL ye beyaz btane bkalm hayırlısı artıkk ciddi satıcıysan harbi knusalm derm .d

[_ATHENA_]

[_ATHENA_]

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]300 e bulduysan kaçırma. Hem de beyazsa hiç kaçırma derim. Benimki altın rengi.[/SIZE][/COLOR]

• Beğen
Tepkiler: ByTaco
ByTaco

ByTaco

Üye
    Konu Sahibi
sen gaca verıyon ozelden knusalm bi ?

ByTaco

ByTaco

Üye
    Konu Sahibi
beyler beyaz e72 ile diğer renk e72lerin arasında bi fark var mı ? .s cunki beyazlar daha bi pahallıda ?

[_ATHENA_]

[_ATHENA_]

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]özellik olarak hiç fark yok. Yani bir telefonun farklı renkleri diyelim. Ama beyaz renk kasalar daha pahalı oluyor. Sebebi de beyaz rengin kullanıcılar arasında daha fazla seviliyor olması ve beyaz rengin maliyetinin diğer renklere göre biraz fazla olması.[/SIZE][/COLOR]

pRime.

pRime.

Üye
5800----------Eklendi @ 19:27:07 ---------- Yazıldı @ 19:26:37 ----------e72 işletim sistemi eski s603rd
S605th'ten çok daha stabil ve hızlı s603rd. İki telefonu da kullanan biri olarak söylüyorum.

----------Eklendi @ 21:49:25 ---------- Yazıldı @ 21:46:37 ----------

beyler beyaz e72 ile diğer renk e72lerin arasında bi fark var mı ? .s cunki beyazlar daha bi pahallıda ?
Yok, rengi beyaz olduğu için pahalıya satıyolar.

----------Eklendi @ 21:50:33 ---------- Yazıldı @ 21:49:25 ----------

Symbian os 9.3, 9.4'ten her zaman daha iyi bir sistemdi.

nalcam22

nalcam22

Üye
bida ne symbian nede nokıa

nonamex

Üye
S605th'ten çok daha stabil ve hızlı s603rd. İki telefonu da kullanan biri olarak söylüyorum.

----------Eklendi @ 21:49:25 ---------- Yazıldı @ 21:46:37 ----------

Yok, rengi beyaz olduğu için pahalıya satıyolar.

----------Eklendi @ 21:50:33 ---------- Yazıldı @ 21:49:25 ----------

Symbian os 9.3, 9.4'ten her zaman daha iyi bir sistemdi.

Symbian ne zaman iyi bir sistemdi ki ? Sadece alternatifi olmadığından onu kullanmak zorundaydık. Şu an Windows gibi, adam gibi bir alternatifi olsa 5 dakika durmam..

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
tabii ki E72. :oke:

5800'a bulaşılmaz.

Dokunmatik NOKIA alacaksan N9 al.
Nokıa 701 alsın bana göre daha iyi tabikide android daha üst segmentte kalsada(h)

----------Eklendi @ 08:50:47 ---------- Yazıldı @ 08:50:06 ----------

E72 yi salla blackberry modellerini daha rahattır daha memnun eder seni
Dokunmatik olarakda 550 tl ye ideos x5 öneririm
Yada galaxy mını gibi androidli cihazlar

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Nokıa 701 alsın bana göre daha iyi tabikide android daha üst segmentte kalsada(h)----------Eklendi @ 08:50:47 ---------- Yazıldı @ 08:50:06 ----------E72 yi salla blackberry modellerini daha rahattır daha memnun eder seniDokunmatik olarakda 550 tl ye ideos x5 öneririmYada galaxy mını gibi androidli cihazlar
symbianın nereye doğru gittiği daha Belli değil. meego ya da diğerleri daha iyi şu an

'Patron

'Patron

Üye
Nokia tuşlu tellerde iyidir. e72 al

anılbaran

anılbaran

Üye
yorum yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt