Karşılaştırma Sizce 2014'ün En Başarılı İşletim Sistemi Hangisi Olur ?

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce 2014'ün En Başarılı İşletim Sistemi Hangisi Olur ?

  • Android

    Kullanılan: 13 59.1%
  • İos

    Kullanılan: 3 13.6%
  • Windows Phone

    Kullanılan: 6 27.3%
  • Blackberry Os

    Kullanılan: 0 0.0%

  • Kullanılan toplam oy
    22
beytullah6767

beytullah6767

Üye
    Konu Sahibi
Sizce 2014'ün En Başarılı İşletim Sistemi Hangisi Olur ?
Evet Maxicep Sakinleri Bildiğiniz Gibi Teknoloji Çok Hızlı İlerliyor. Bunu En Çok Telefon Sektöründe Görüyoruz .Tabi Bunun En Büyü Pay Sahiplerinden Biriside Tabiki İşletim Sistemleri. Sizce 2014'ün En Başarılı İşletim Sistemi Hangisi Olur ?Geri kalan sistemleri ekleyemedim adminler eklerse sevinirim .
 


Burakkkk250

Burakkkk250

Üye
En başarılı yine android olacak ama en çok gelişen dersen Windows phone
 
phasan

phasan

Üye
ios ve wp gelısır
 
Türe

Türe

Üye
ios radikal değişim yapmadıkça gelişemez benim kanaatim bu. Ekranı büyütüp temayı değiştirmek gelişim olamaz. wp belki gelişebilir eksikleri çok old. için yapılması gereken çok şey var. Android'de İse gelişim 5. 0 ile olabilir. Görücez.
 
beytullah6767

beytullah6767

Üye
    Konu Sahibi
Bana android 5 ile farka açılır gibi geliyor
 
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Doğmamış çocuğa don biçmeyelim neyin ne olacağı ne getireceği belli değil 2014'de yeni girdik telefon sektörü her geçen gün dahada gelişiyor
 
Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Objektif olarak işletim sistemlerini ele alırsak; Blackberry Os'un başarılı olması gerçekten artık imkansıza yakın onu söyleyeyim. Meego, Symbian ve Bada malesefki artık yok sayılabilir, Nokia'ya yapılan komplo teorilerini forumda defalarca konuştuk zaten en büyük zarar Symbian'a oldu beklenen sondu, Meego değeri bilinmedi, ancak Bada resmen fırsat verilmeden işi bitirilen bir sistem oldu o da kötü oldu. WP için de hiç umutlu değilim kötü sistem değil ancak yetersiz kalıyor rakiplerine göre zaten satın alanların çok büyük bir çoğunluğu işletim sisteminden ziyade Nokia diye alıyor, hatta ne zaman bir sürümü çıksa hep bir sonraki sürüme umut bağlanıyor WP7 vardı 8 çıkınca "ortada Android kalmıcak" diyenler oldu şimdi de benzer kişiler 8.1'e umut bağlayanlar var bu böyle uzar gider en son WP9'a umut bağlayacakları bekliyorum iş biraz da fanatikliğe dönmüş vaziyette. Bir sürpriz olmazsa Android ve Ios her zamanki gibi ilk iki sıraya yerleşir herhalde, Android 4.4 Kitkat sürümü ile ne kadar beğeni toplar bilinmez ama ufak tefek yenilikler yapması 2014'ün birinciliği için yeterli çünkü Ios başarılı olsa da Android kadar kapsamlı ve zengin bir işletim sistemi değil. Tizen birtürlü piyasaya çıkamadı ne durumda bilmiyorum ama çıksa da pek bişey değiştiremicek 2014 yılında. Bu yüzden oyumu Android'e kullandım.
 
  • Beğen
Tepkiler: Türe
Invoke

Invoke

Üye
WP hacklenir, market dışı uygulama da yüklenebilir, bence. :D Onun dışında MS de iyi işler yapacak, bence.
Android zaten iyi 5.0 gelsin daha da iyi olsun :eller:
 
İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Blackberry Os : hiç şansı yok
Windows Phone : atak yapar ama etkili olmaz
İos : aynı kalır
Android : başarılı olur
benim düşüncem bu
 


Üst Alt